facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Dhoom Dhaba

Dhoom Dhaba
Adresse: Skt Peders Kirkeplads 1 , 4700 Næstved
Telefonnummer: 58 53 53 29
By: Næstved
Rute: Skt Peders Kirkeplads 1
Postnummer: 4700


Åbningstider

Mandag: 12:00-22:00
Tirsdag: 12:00-22:00
Onsdag: 12:00-22:00
Torsdag: 12:00-22:00
Fredag: 12:00-22:00
Lørdag: 10:00-23:00
Søndag: 10:00-23:00

Anmeldelser
Super dejlig indisk mad. Kommer gerne igen. For at komme op på 5 stjerner, skal der lige bruges lidt mere kærlighed på garlic naan brødene. Og mulighed for at spicet retterne lidt op, når gæsten gerne vil have det lidt stærkere. :
Efter så mange skuffende oplevelser her boykotte jeg Dhaba i meget lange tid. Men jeg må sige efter et par år væk fik konen og jeg en dejlig overraskelse da vi blev budt velkommen af en frisk unge pige som kom helt af sig selv for at høre hvordan maden var og om vi behøvet mere mad. Menukort har også være piftet lidt op og smagt godt. Jeg håber de kan forsæt det god arbejde og ikke falder i standard og kvalitet igen
Maden var ikke spændende. Store, indbagte rejer, som smagte af absolut ingenting og en butterchicken, der var ok, men med pil nedad. Risene var dog gode. Stedet er ikke særlig hyggelig og der hænger en uafskærmet og blændende pære højt over bordet. Stedet virket slidt og betjeningen lidt træt.
Syntes det er godt mad, tænker vi ønskede lidt mere fart på mellem først servering og anden. Men det er små tingMad: 5/5
Maden smagte egentlig meget godt, men den var utrolig svær at nyde, da der var SÅ KOLDT I RESTAURANTEN. Har aldrig oplevet noget lignende.
Virkelig dejlig mad - og masser af det. Konceptet er som alle de andre Dhaba'er rundt omkring. Man enten vælge en enkelt ret fra menukortet eller også kan du vælge op til 6 forskellige retter og få mindre portioner, så du kan smage lidt af hvert. Af tilbehøret kan man bestille lige så meget man vil, og hvis man vil have mere, er det ikke noget problem. Det var første gang vi besøgte Dhaba i Næstved, og det var faktisk her vi første gang fik at vide man bare kan bestille mere. For at mindske madspild, har de valgt at man kan vælge op til 6 retter fra starten, hvilket er et godt tiltag. Der er meget at vælge imellem og også en masse vegetarisk og det er virkelig smagfuldt. Beliggenheden er god, ikke så langt fra det jeg vil kalde midtbyen og parkering tæt på. Hvis man er til det lidt stærkere indiske mad, så kan Dhaba bestemt anbefales.
Egentlig et fint sted. Hyggelig atmosfære. Det der trækker ned er, "De reklamere med at de prøver at undgå madspild, men man SKAL bestille et bestemt antal retter. De har ikke noget til "Den lille sult" og man kan ikke få rester med hjem. Det går ikke hånd i hånd i min verden. Maden var dog skøn og vi nød den.
Palak Paneer med 3 bittesmå stykker paneer. Der var til gengæld masser af kartofler i retten. Så skriv da, at det er Aloo palak. Det andet er jo direkte misvisende.
For ringe og for dyrt. God beliggenhed og dårlig service. Giver detsværre Maximum 1 stjerne i kombination med ringe udvalg, høje priser og middelmådig indisk mad.
Altid dejlig mad. Eneste udfordring som gæst er faktisk at begrænse sig.Mad: 5/5
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Dhoom Dhaba med offentlig transport


Brogade (Rådmandshaven) 180 måler
480R
603
605
607
670
Toldbodgade (Havnegade) 240 måler
640
Rådmandshave (Rådmandshaven) 320 måler
480R
603
605
607
640
670
La Cour Vej (Slagelsevej) 340 måler
480R
605
607
La Cour Vej (Slagelsevej) 340 måler
480R
605
607

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Dhoom Dhaba.

Næstved ındisk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Skt Peders Kirkeplads 1 placering, hvordan kan jeg gå. Dhoom Dhaba adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Dhoom Dhaba. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dhoom Dhaba med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik