facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for DGI-Huset

DGI-Huset
"Hotel DGI Huset Herning er med sin store spa afdeling, svømmebassiner og fitness område et moderne hotel i hjertet af Herning.Bo på hotel i Herning centrum med mulighed for at være aktiv i fitness, nyde en dukkert i vandkulturhuset, eller du kan nyde roen i Wellness afdelingen. Mulighederne for ekstra oplevelser er mange, når du booker en overnatning på vores hotel i Herning.En overnatning i Herning centrum med kun 4 km fra Boxen og MCH Messecenter Herning, samt få minutters gang fra stationen giver mange muligheder hvad enten du er til musikalske, kulturelle eller sportslige oplevelser. Fra hotellet er der etableret direkte adgang til MCH Herning Kongrescenter på den anden side af gaden via gangbro. Så kan det ikke blive nemmere."
Adresse: Kousgaards Plads , 7400 Herning
Telefonnummer: 96 26 74 00
By: Herning
Rute: Kousgaards Plads
Postnummer: 7400



relaterede søgninger: DGI Huset Herning Priser, DGI Huset Herning app, Dgi Huset Herning åbningstider, DGI Huset Herning medlemskab, DGI Huset Herning svømmehal, DGI Huset Herning login, DGI Huset Herning Fitness, DGI Huset Herning spa
Anmeldelser
Dejlig tur i badelandet med familie. Men nok skal vi spare, men temperaturen i omklædningsrummet er ALT for lav!
Jeg er faktisk meget ærgerlig over at jeg kun kan give 2 stjerne, da stedet og atmosfæren er til 5 stjerne. Dog er deres fitness medlemskab dyrt at komme ud af, hvis du ikke husker at få din opsigelse på skrift af personalet, hvilket jeg ikke fik og derved kom til at betale for 3 måneders extra medlemskab. :
Det er lækkert med værelse, morgenmad og adgang til alle faciliteterne
Værelserne er fine men sengene er smalle.Værelser: 3/5
Meget dårligt sted, anbefales ikke. I denne uge tog jeg pigerne fra Ukraine for at slappe lidt af fra den rædsel, de måtte udstå de seneste dage. En kvinde var ved at gøre brusebadet rent, og hun, efter at have hørt, at vi ikke talte dansk indbyrdes, begyndte at ydmyge os og fortalte os, at vi vaskede os forkert. Hun tillod ikke pigerne at gå i poolen før hun havde undersøgt helt hvordan de vaskede, alle steder!!!Hun så på dem som vicevært i kvindekolonien!!!!Det var frygteligt ydmygende!!! En af dem kunne ikke engelsk, så denne rengøringsdame fløjtede til hende!!! Og da vi alligevel gik til poolen, så vi træneren for en af ​​kvindegrupperne der, som kom til poolen i en træningsdragt og klædte sig af lige der, og der var en badedragt under dragten og hun sprang straks i vandet. altså tørt!!!Hun gik ikke i bad, men kom i badedragt hjemmefra!!!Og denne rengøringsdame, som allerede var kommet efter os, sagde bare "hej" til hende og smilede.
Dejligt lækkert sted med masser af faciliteter som svømmehal, sauna, spa og meget mere. Dejlig morgenmad og fine værelser. Ligger lige i centrum. Kan varmt anbefales.
Et fantastisk hus med rigtig mange muligheder. Har maskiner og håndvægte til træning. Masser af holdtræning. Spinnings lokale. Svømmebassiner og en super wellness afdeling med stor sauna, infrarød saunaer, dampbad, koldbassin og varmbassin.
Jeg benytter dgi huset, næsten hver dag, og er rigtig glad for det, men wellness afdelingen, siger at der tidsbegrænsning på, for hvornår børn må benytte faciliteterne, så er mit spørgsmål: hvornår er børn, børn? Oplever stort set hver dag børn i wellness afdelingen, der laver hovedspring i koldt vandsbassinet, og er støjende , på tidspunkter hvor de ikke må benytte rummet, jeg ville gerne have givet 5 stjerner, men i får kun 4 af ovennævnte årsag.
Samme langsommelige betjening som altid. Det grænser til at være imponerende sløv service. Stedet har derudover samme mystiske lugt af kloak + det løse. Egentlig ikke speciel høj standard for et hotel/svømmehal i midtbyen.
Fantastisk sted med flink og meget kompetent personale. Svømmehallen var et hit for os alle... Og en rigtig fin morgenmad buffe med lidt af hvert. Savnede måske lidt en skive ost. Hotel værelset var også rigtig fin, samt sengene var også gode. Kan varmt anbefales...
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til DGI-Huset med offentlig transport


Kousgaards Plads (Herning Kom) 40 måler
1
101
102
140
15
150
3
7
8
9
Kousgaards Plads (Herning Kom) 50 måler
1
101
102
140
15
150
3
7
8
9
Østergade/Kongrescentret (Herning Kom) 180 måler
116
13
169U
2
5
53
Torvet (Herning Kom) 200 måler
1
3
8
Torvet (Herning Kom) 210 måler
1
3
8

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger DGI-Huset.

Herning spa og kurbade

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Kousgaards Plads herning fitness undervisning placering, hvordan kan jeg gå. DGI-Huset adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner DGI-Huset. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om DGI-Huset med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik