facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Det Ny Røgeri

Adresse: Havnevej 20 Mosede Havn , 2670 Greve
Telefonnummer: 60 18 30 54
By: Greve
Rute: Havnevej 20
Gadenummer: Mosede Havn
Postnummer: 2670


Åbningstider

Tirsdag: 10:00-17:30
Onsdag: 10:00-17:30
Torsdag: 10:00-17:30
Fredag: 10:00-17:30
Lørdag: 10:00-15:00
Søndag: 10:00-15:00


relaterede søgninger: Det Ny Røgeri nytårsmenu, Fish and chips Mosede Havn, Fisketapas take away Greve, Café Jenners ny ejer, Julefrokost Greve, Tapas Greve, Det Gamle Røgeri, Røgeri Sjælland
Anmeldelser
Jeg har idag D. 19/ 7 købt 3 fiskefrikadeller i butikken, de var tørre, seje og hårde, man skulle bruge grill kniv for at skære dem over. Det var en dårlig oplevelse, de virkede som om de var stegt for flere dage siden, om jeg kommer der mere er et spørgsmål.
En skuffende oplevelse med deres paella. Klistrede våde ris. Lidt pil selv rejer blåmuslinger, og noget blæksprutte som var sejt at tykke i. Nu er det prøvet og det var så sidst gang..
Jeg fik fish and chips..det smagte godt. Dog havde jeg forventer at fisken var dækket i dej og ikke panering da det er sådan man ellers får det..det var en smule skuffende..
Her er friske lækkerier leveret fra Strandby i Nordjylland.
Meget populært sted med lækre råvarer og hjemmelavede lækkerier lavet af fisk og skaldyr, samt brød. Jeg smutter ofte forbi og køber ud af huset til en god frokost. Kan stærkt anbefales.
Det Ny Røgeri. Ser hyggeligt ud. Skal prøves en gang.
Lækre friske varer
Flotte fisk og lækker hjemmerøg. Åbent om søndagen.
I den dyre ende, men uden sammenligning, sindsygt godt! Fiskefileter, fiskefrikadeller og deres salater kan varmt anbefales!
Bedste fisk i miles omkreds! Kører gerne fra København. Stedet drives af de flinkeste mennesker
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Det Ny Røgeri med offentlig transport


Bækmosen (Mosede Strandvej) 360 måler
224
97N
Bækmosen (Mosede Strandvej) 370 måler
224
97N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik