facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Det Økologiske Gartneri - Grennessminde

Det Økologiske Gartneri - Grennessminde
Adresse: Snubbekorsvej 18 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 43 99 74 70
By: Taastrup
Rute: Snubbekorsvej 18
Postnummer: 2630



relaterede søgninger: Grennessminde Taastrup åbningstider, Grennessminde job, Grennessminde catering, Grennessminde Julemarked, Grennessminde ansatte, Grennessminde Birkerød, Grennessminde Facebook, Grennessminde Høstmarked
Nærliggende lignende virksomheder
Rhodo Roskilde Rhodo Roskilde 80 måler Som altid fin service, stort udvalg
Henrik Ravn Træpleje Henrik Ravn Træpleje 837 måler Et perfekt stykke arbejde meget venlige og dygtige folk. Pris og overholdelse af aft...
Horisont Horisont 3 km
Anmeldelser
Det er altid en fornøjelse at komme her. Købe planter, plukke grønt og frugt når den tid kommer, og at nyde en kop the/kaffe og måske noget brød fra det skønne bageri. Udover sunde gode planter har gartneriet sin egen gødning. Den er økologisk og virkelig god. Dejlig atmosfære, fin betjening og god vejledning i gartneriet. Tag de små med hvis de har lyst til at møde geder, høns, kaniner, heste, lamaer og ?
Et vidunderligt sted. Gode vibrationer, god kaffe, hygge og selvhøstede grøntsager. Husk gummistøvler
Et næsten poetisk gartneri, café og brødudsalg med et koncept der værdsætter mennesker
Rigtig godt sted for børnefamilier og haveinteresserede at komme. Har været der 5-6 gange de sidste 3 år. - Lækkert brød og kager - Pluk selv grøntsager af god kvalitet - Søde klappe dyr/besøgs dyr. - Det er et meget overskueligt sted for mindre børn. - Udemærket puslerumdog godt gemt/uden skilt på toilettet til højre. - Gode planter, ok udvalg. - Godt sted at købe stykvis grønsagsplanter til udplantning fx salat, bladbede mv. - Fint madpakkehus. - Godt sted til picnik. - Super venligt personale - Der er altid pænt og rimeligt rent. Alt i alt et sted med masser af charme, der er tro mod sig selv og levere en hyggelig oplevelse gang på gang for hele familien. Priserne er rimelige. Ikke ligefrem billig, men super fair. Især pga. af at de ikke tager entrepris.
Grennesminde er et fantastisk sted for unge der bl.a. har "ting at slås med ".Har handlet der i mange år. Fantastisk som stedet har udviklet sig.Besøg dem med hele familien.
Virkelig et besøg værd.. her foregår mange ting. Tak til Anne Viese for endnu nogle dejlige klang timer..
Skønt sted med velsmagende økologiske tomater, agurker, basilikum og mange andre grøntsager og blomster for ikke st nævne den hyggrlige café med friskt økologisk brød.
Dejlig hyggelig café med meget lækkert brød og god kaffe. Mange lækre ting at kigge på her før juletid blandt andet bøger om alt vedr. natur, planter og både det der kan spises og det man ikke bør. Altid et besøg værd.
Fantastisk sted til en tur med familien. Det store område byder på gartneri, masser af dyr som både kan ses og røres, den store glasdome og ikke mindst en rigtig hyggelig cafe med dejligt bagværk. Og så er stedets personale og elever rigtig søde og får en til at føle sig velkommen. Her kommer vi gerne!
Hyggeligt plantesalg, med et godt udvalg af økologiske planter til drivhus og have. I café drivhuset arbejder de sødeste unge mennesker. De bager desuden noget af det bedste brød og kager Jeg ville klart give 5 stjerner hvis der var mere formidling/info i plantehuset og en bedre kaffe. Hilsen Rasmus
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik