facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Det Glade Vanvid

Det Glade Vanvid
"Vores fokus er den gode restaurantoplevelse med gæsten for øje. Med samlet set 25 års erfaring på den absolut øverste kokkescene og en smuk præsentation af sæsonens råvarer er rammen sat for en smagfuld oplevelse. Læn jer tilbage og nyd en aften på havnen, hvor alt er inkluderet og planlagt ned til mindste detalje. På Det Glade Vanvid bydes I velkommen med en appetizer og et glas sprudlende bobler. Herefter følger tre serveringer inspireret af sæsonen med surdejsbrød og rørt creme. Smag vores 7 velvalgte vine fra vinbaren, øl og sodavand, så meget man ønsker. Aftenen sluttes af med en enkelt Avec og lidt sødt til kaffen. Mandag - onsdag kl. 18.30-21.30 til 499,- Torsdag kl. 18.30-22.30 til 599,- Fredag – lørdag kl. 18.30-22.30 til 699,-"
Adresse: Pakkerivej 2 B , 8000 Århus
Telefonnummer: 87 42 01 23
By: Århus
Rute: Pakkerivej 2 B
Postnummer: 8000


Åbningstider

Tirsdag: 18:30-21:30
Onsdag: 18:30-21:30
Torsdag: 18:30-21:30
Fredag: 18:30-21:30
Lørdag: 18:30-21:30
Søndag: 18:30-21:30


relaterede søgninger: Det Glade Vanvid ejer, Det Glade Vanvid Viborg, Det Glade Vanvid Aalborg, Det Glade Vanvid Randers menu, Pakkerivej 2 8000 Aarhus C, Det Glade Vanvid anmeldelse, Det Glade Vanvid Randers, Det Glade Vanvid Trustpilot
Anmeldelser
Maden var virkelig god, smukt serveret og meget veltilavet og smagfuld.. Vinen derimod var skuffende. Konceptet med en fast menu, sikrer en fornuftig pris og et serveringflow der er nemt for tjenerene. Serviceminded og venligt personale. Dog måtte vi vente længe på desserten, så vi troede vi var blevet glemt. Akustikken er ikke god, der er et meget højt støjniveau. Man sidder som sild i en tønde. Som romantisk date for 2 kan jeg ikke anbefale stedet, da man sidder meget tæt på naboen. Det er umuligt at tale privat. Helt klart bedst egnet til større selskaber, da man ikke behøver bekymre sig om at blive højrøstet
Dejlig oplevelse, maden var super lækker, lige fra den lille frikasse der var appetizer til den ret store dessert, som jeg ved første bid nød smagen af sirups kagen med lukkede øjne. Gode vine og god kaffe. Man blev mætte af smag og oplevelse. God service fra tjener. En lille ting, som jeg altid lægger mærke til er kalken på håndvasken på toilettet, det var der ikke og de små klude man tørrer hænder i, der blev kurven tømt mens man var der, det viser overskud og at i vil forkæle jeres kunder. Det tog lidt tid inden jeg kom på, DGV, men det var ikke sidste gang
Maden er okay men med fodfejl. Det sjoveste er ganske gode vine ad libitum. Det er nok mere en selskabsoplevelse end en parmiddag eller gourmetoplevelse.
Super oplevelse. Skøn koncept. Dejlig stemning. Flotte borddækninger , god betjeningMad: 5/5
Dejlig aften, mad og vin. Konceptet er simpelt , prisen er tilsvarende lav til gengæld er maden overraskende god. Der er en fast treretters menu, med forskellige vine ad libitum. Perfekt til en festlig aften. Jeg kan se at andre har klaget over støjniveauet, men det synes jeg ikke var et problem. Der er gjort meget ud sf støjdæmpning på stedet.
Jeg har besøgt Det Glade Vanvid to gange, først i Randers og senest i Aarhus. Konceptet passer godt til en god aften i byen med venner, hvor man ønsker at få mest muligt for sine penge. Desværre har maden begge gange været middelmådig, og vinene intetsigende. Jeg vil anbefale Det Glade Vanvid som forfest til en god bytur, men ikke til en aften hvor man sætter gastronomien højt.
Skuffende oplevelse. Fik anbefalet stedet af en ven, men må sige det var en noget af en skuffende oplevelse. For det første er der er ekstrem dårlig akustik, vi havde bestilt bord i Panden, og fik et godt bord i et hjørne, med god udsigt. Men vi kunne næsten ikke føre en samtale pga. den dårlige akustik, og høje støj niveau fra de andre gæster. Maden var ikke god, det eneste vi alle 4 var enige om smagte godt, var appetizeren og desserten. Forretten smagte decideret dårligt, hovedretten var kedelig, og meget lidt af den smagte godt. Vinen var ok, men ikke god. Kaffe og sødt var super godt. Servicen var helt i top, meget søde tjenere, og god håndtering af min kærestes allergi. Desværre så skuffende en oplevelse, at vi ikke kommer igen.
Min kone bestilte bord hos jer i Århus til den 15. Februar, bestilt 4 uger før. Vi har længe talt om at prøve jeres koncept, og nu bød lejligheden sig så. Vi har jo altid haft stor respekt for “Koch” Navnet. Min kone rettede efterfølgende henvendelse til jer, som i skriver, hvis der skal tages hensyn til allergener. Min kone bliver dårlig/syg hvis hun spiser hvidløg, hun kan rigtig godt lide hvidløg, men tåler det ikke så dette ville hun meget gerne undgå. Jeg er lidt uforstående over tilbagemeldingen. “””Tak for din mail. : Vi kan desværre ikke tage højde for ”spor” af hvidløg, da vores fonder er kogt med hvidløg. Men vi servere ikke rå/syltet hvidløg. Og. Det kan vi desværre ikke da det er i de fleste af vores opskrifter, beklager.””” Vi har givet jer fire uger til finde på en lille ændring uden hvidløg, om så fantasien kun rakte til brunet smør fra panden, eller hvortil kreativiteten går. ?Som køkkenchef og selvstændig i hele mit arbejdsliv, forstår jeg ikke dette. Det har vi aldrig prøvet før på danske restauranter, når der var forudbestilt. Fint at man er så meget selv hjemme med selvtilliden, men man lærer jo da også i dag som kok, ‍ at man er der for gæsten. Men Ok, Århus er jo fuld af andre gode restauranter, men lidt ærgerligt. Med venlig hilsen Jan Holm.
Maden er rigtig, rigtig god men akustikken er forfærdelig og der er MEGET larm. Man sidder meget tæt på mennesker man ikke kender men det er vist en del af "social dining" konceptet. Lang historie kort: Maden er fantastisk, social dining er ikke lige mig.
Velfungerende koncept med fast menu - så du skal ikke selv bestemme dig for andet end hvilken vin du vil tage i vinbaren. Maden er fin, men vinen er "so-so". Ikke et sted jeg vil tage hen med kæresten, men fint sted at tage afsted som en gruppe venner eller kollegaer.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Det Glade Vanvid med offentlig transport


Langelinieparken/Skovvejen (Aarhus Kom) 150 måler
17
46
Hjortholmsvej/Dagmar Petersens Gade (Aarhus Kom) 190 måler
23
Hjortholmsvej/Dagmar Petersens Gade (Aarhus Kom) 190 måler
23
Østbanetorvet (Letbane) 230 måler
L1
L1F
Nikoline Kochs Plads (Aarhus Kom) 230 måler
23

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Det Glade Vanvid.

århus nordisk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Pakkerivej 2 B placering, hvordan kan jeg gå. Det Glade Vanvid adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Det Glade Vanvid. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Det Glade Vanvid med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Restaurant Pihlkjær Restaurant Pihlkjær 769 måler Rigtig god betjening og fisk. Må især fremhæve deres fiskesuppe: med afstand den beds...
Mefisto Mefisto 884 måler Vi fik en plads i baggården, og det var mega hyggeligt jeg fik hummerbisque til forre...
Nordisk Spisehus Nordisk Spisehus 2 km Det bedste måltid jeg har fået i Aarhus. lækre retter med perfekt vinmeny til. super ...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik