facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Den Varme Grill

"En hyggelig lille grillbar på Samsø med minigolf, hoppepude og legeplads "
Adresse: Onsbjerg Mark 13 , 8305 Samsø
Telefonnummer: 86 59 37 60
By: Samsø
Rute: Onsbjerg Mark 13
Postnummer: 8305



relaterede søgninger: Dæj Glovi Grill, Restaurant Samsø Tranebjerg, Mad ud af huset på Samsø, Tranekær Samsø, Restaurant Laden Samsø, Samsø Cafe, Burger Samsø, Spisesteder Samsø
Anmeldelser
I onsbjerg på Samsø ligger denne hyggelige grill bar. Der er alt lige fra ristet pølser, pølsemix, nuggets mix, bøf med sause, bøf med ost, bacon og meget meget mere. Smagen var i top, meget imødekommende, smilende og professionelle personale. Priserne er til at betale. I forbindelse med grillen, er der stor legeplads, med hoppepude, klatretårn og sandkasse. Det er også muligt at spille minigolf, da der er anlagt en meget fin minigolf bane ved siden af grillen. Vi takker for mad og en god oplevelse, vi kommer gerne igen Børnevenligt: Stor legepladsen med hoppepude, klatrestativ og sandkasse. Minigolf bane
Normalt plejer vi at få god mad, men syntes dog det senest års tid, er de blevet dårligere til at levere kvalitets mad. Pølsemix til et barn hvor pølser er helt døde ‍ og prisen er da ikke helt billig. Kartoflebådene godt stegte i friture. Mangler lidt at der bliver skreven på de forskellige burger hvad der er hvilket nogle, så man ved det når man kommer hjem!!!
Hold jer væk fra rutschebanen! Den er stejl og glat og landingen er virkelig hård. Min søn brækkede foden!
Fin børnevenlig sted, med god mad mulighed: vi kom før åbningstid, men de satte hurtigt igang med maden. De har mulighed for mini golf for hele familien. Og så er der hoppepude, en stor rutschebane og kaniner. Der er stillet gamle både, rundt omkring. Men de er lidt forfaldne, og ikke så egnet til leg. Maden var kanon, og oplevelsen rigtig god.
Gode burger som er fyldt med friske råvare og masser af smag Maden er vær at vente på og fra man bestiller til den er lavet, er der tid til at hoppe på hoppe-puden. Servicen er god, de smiler altid og virker imødekommende. Der er pænt, rent og ikke svanset som så mange andte steder.
Lækker grill mad og super betjening, samtidig var der legeplads til ungerne
Det her sted er bare et must-visit, når man er på Samsø. Der er en rigtig sjov minigolfbane, og bagefter kan man lige snuppe en ikonisk Glovi-burger. Det bliver bare ikke bedre. Så må jeg også rose dem for deres sjove navn og at de har en hoppepude lige bagved.
Var på Dæj Glovi for at spille mini golf og spise, men da en 2 årig kom til at træde på banen kom ejeren ud og skældte højlydt ud. Han nåede kun lige at sætte foden på banen så var ejeren klar med skæld ud, så der bliver lige frem tæt øje med en når man er der. Come on, det er en 2 årig som ikke ved at man ikke må gå på banen. Så nu kører vi på Camping Centret i Kolby, hvor børn også er velkomne.
Fredag d.18/5-2018 Kl.17:45. Jeg bestilte en cheese burger & en ristet hotdog. Derefter gik jeg derfra med en rigtig god fornemmelse i maven min, da jeg havde oplevet en særdeles god og høflig service, - kundebetjening. Jeg kan kun varmt anbefale Dæj Glovi Grill i Onsbjerg på Samsø. Mvh. Bjarke Reichwald
Det var helt som det skulle være på en grill med burger, kylling og rigeligt med fritter. Super søde unge mennesker stod bag disken og holdt hovederne kolde trods travlheden. Og så er et spil minigolf jo altid sjovt. Børnevenligt: Hoppeborg, sandkasse, kravleting mv til børnene.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik