facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Den Blaa Fasan

"Antik og retro - stort udvalg på net og i butik. TELEFON åbent fra 8.00 til 20.00 alle ugedage. BUTIK åben tirs-fredag 15.00 til 17.00 samt søndag 12-16"
Adresse: Læssøegade 9 , 5000 Odense
Telefonnummer: 25 32 05 46
By: Odense
Rute: Læssøegade 9
Postnummer: 5000



relaterede søgninger: Antik retro Odense, Antik og retro Fyn, Antik Blå Odense, Vintage Odense, Antik Odense C, Antikmesse Odense, Antik lamper Odense, Keramik Odense
Anmeldelser
Jeg valgte Den Blå Fasan til tømning af min mor’s dødsbo, da hendes hjemmeside gav et godt indtryk af at være et seriøst sted, der giver klar besked og vejledning. Selvom Hanne er flink og imødekommende, havde vi desværre en uheldig oplevelse i forbindelse med tømningen af min mor’s dødsbo. Hanne var selv ude og vurdere dødsboet og jeg blev herefter kontaktet og fik tilbudt en pris for boet på 8.000kr. Dette tilbud accepterede jeg, men valgte desværre blot at acceptere tilbuddet mundtligt i stedet for at få tilbudet på skrift. Et par dage efter gik tømningen af boet i gang. Da tømningen var færdig, bliver jeg kontaktet af Hanne som informere mig om at hun er blevet i tvivl om ægtheden af en stol i min mor’s bo og hvis det skulle vise sig at stolen ikke var ægte, så ville hele tilbuddet på de 8.000kr falde bort. Mit problem var så at tilbuddet om de 8.000kr. allerede var givet og accepteret og at tømningen allerede var ordnet, så det var ikke længere muligt at få et tilbud fra et andet firma. I sidste ende blev stolen leveret tilbage og jeg fik besked på at jeg intet ville modtage for den resterende del af min mor’s bo, selvom vurderingen som jeg havde modtaget og accepteret var på 8.000kr. for hele boet.
Har handlet med Hanne igennem nu 10 år, altid godt og bred udvalg, til absolut rimelige priser :
Spændende hule med massere af dejlige sager til samlere. Fornuftige priser.
Vi har haft en god oplevelse ved både salg og køb.
Ikke særlig imødekommende.
Oversat af Google Fantastisk lille antikbutik med venlig ejer og nogle seriøst gode priser. Original tekst Great little antique shop with friendly owner and some seriously good prices.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Den Blaa Fasan med offentlig transport


Holsedore (Odense Kommune) 340 måler
10C
Klaregade (Odense Kommune) 450 måler
10C

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Den Blaa Fasan.

Odense antikviteter

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Læssøegade 9 odense brugt og vintage placering, hvordan kan jeg gå. Den Blaa Fasan adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Den Blaa Fasan. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Den Blaa Fasan med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik