facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Den 7. Himmel Rødovre

"Specialbutik for senge og sengetilbehør siden 1994. Med 1000 kvm udstilling og mindst 60 senge udstillet på Roskildevej 284 i Rødovre, vil du kunne se, mærke og prøve nogle af de bedste sengemærker i verden. Lad vores erfaring blive din gevinst når du skal investere i en kvalitetsseng. Vi tilbyder gratis og personlig sengerådgivning. Alle senge leveres og monteres gratis i hele Danmark."
Adresse: Roskildevej 284 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 36 72 60 80
By: Rødovre
Rute: Roskildevej 284
Postnummer: 2610



relaterede søgninger: Den syvende himmel betydning, Den syvende himmel serie, Drømmeland, Senge, SengeSpecialisten, Sengebutikker, Sengekompagniet, Væghængt enkeltseng
Nærliggende lignende virksomheder
Hästens Hästens 163 måler Super god sælger. Lækre senge men hundesyge. Men har du penge på kistebunden og træng...
Damhus møbler Damhus møbler 218 måler Magen til god service skal man lede længe efter WOW.....Finn var så god til at fortæl...
Anmeldelser
En lidt spøjs, men dog venlig sælger, som udelukkende ville vise mig en madras, og kun denne ene, og det helt uden at have spurgt ind til mit budget. Det har jeg aldrig prøvet før, og synes det var en lidt mærkelig oplevelse.
En virkelig god butik, god behandling, god tid, hvis deres telefon ringer imens man handler, så kotter de telefonen, den kunde der er butikken kommer først, det kan jeg godt lide. Det endte op i en helt ny seng i den for mig lidt dyre ende, men hvor er den dog alle pengene værd, jeg handle der igen om 25 års tid, når den her nye seng ikke kan mere.
Rigtig god betjening. Kommer helt sikkert til at købe min næste seng der
Vi har lige købt en Dunlopillo seng hos Den 7. Himmel. God og imødekommende rådgivning i butikken. Levering og installering efter bogen. Kan kun anbefale dem.
Uanset hvor dyr en bil, man køber, uanset hvor dyre møbler du køber - så er der intet, der matcher servicen hos Den 7. Himmel - også langt tid efter, at købet er sket. Vi oplevede det med den første seng, vi købte der for over 20 år siden, og vi har lige oplevet det igen med den, vi købte forrige år. Tak til Mark for at bringe sengen tilbage i rette stand efter en flytning.
Vi må ha ramt en dårlig dag hvis man skal så på hvor højt deres rating ellers ligger. Vi skulle købe seng og bor tæt på den 7 himmel, så det var oplagt. Da vi kommer ind sidder butikschefen ved sit bord, siger ikke hej eller noget. Vi går rundt og kigger lidt i stue plan og går forbi kontoret som ligger i midten af butikken, han kigger først op da jeg selv kommenterer det flotte kontor med guld tapet og svare kort. Vi går i kælderen og kigger, og der er ikke nogen der kommer og spørger om hjælp eller andet, intet. Vi kigger en 10min og beslutter os for at gå. Vi gå op, lige forbi ham igen, uden han siger noget, og svare først "farvel" da vi siger farvel. Måske har vi ramt en dårlig dag, måske lignede vi ikke nogen der ville bruge penge på en ordentlig seng, men vi havde formentlig købt en med bare en smule velvilje fra ham......SUPER dårlig service,eller mangel på samme. Arrogant, eller bare ligeglad, jeg ved det ikke. 1 stjerne herfra, for den pæne butik
Købte første gang en seng hos den 7 himmel for mere end 15 år siden. Købte igen, efter en super professionel betjening og rådgivning, nye senge til vores nye lejlighed for ca tre år siden. Og nu igen til vores sommerhus. En rigtig dejlig butik med fantastik dygtigt personale der alt sammen gør at vores sengekøb hver gang har været en behagelig oplevelse og som gør at vi bare helt igennem synes vi har lavet rigtig gode handler.
Skal man have ny seng, så er det stedet. Service og kvalitet er fantastisk. Du er ikke i tvivl om, at de ved, hvad de taler om. Butikken er indbydende, alle senge er redt med det lækreste sengetøj, der bare indbyder til køb. Hurtig levering, de sætter sengen om og tager alt med.
Vi har fået en fantastisk service her. Søde og kompetente, vi fik lov at ligge 1 time i hver seng så min kæreste kunne finde ud af hvilken madras der passede bedst til hendes dårlige ryg.
et super godt sted at handle jeg kan varmt anbefale denne butik og deres medarbejdere hvor god kundeservice er på den fed måde lidt lige som i gamle dage
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik