facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Deki Sportspræmier

Deki Sportspræmier
"Deki Sportspræmier har et stort udvalg af pokaler, medaljer, graveringsplader, glas, bægre - og meget andet. Vi kan levere præmier til stort set alle former for sports- og konkurrencestævner. Gå på opdagelse på vores hjemmeside - eller kig forbi butikken på Roskildevej."
Adresse: Roskildevej 327 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 36 70 24 00
By: Rødovre
Rute: Roskildevej 327
Postnummer: 2610


Åbningstider

Mandag: 09:30-17:30
Tirsdag: 09:30-17:30
Onsdag: 09:30-17:30
Torsdag: 09:30-17:30
Fredag: 09:30-19:00


relaterede søgninger: Sjove pokaler, Medaljer med gravering, Køb pokal med indgravering, Medaljer København, Sjove præmier til fest, Stor pokal, Pokal med gravering, Vandrepokal
Anmeldelser
God betjening og gode p forhold når man kommer i bil
Køb gennem virksomhed - 2 pokaler med indgravering Super professionelt behandling og meget tilfredsstillende resultat. Stor tak og ros til Jan for at være behjælpelig med at finde frem til de helt rette produkter. Kan klart anbefales at gøre brug af Deki Sportpræmier hvis man leder efter gode hæders pokaler og statuetter til rimelige priser.
Vi købte vores pokal til vores ølbowlingturnering på Roskilde Festival for snart 10 år siden. Pokalen er stadig kampdygtig på trods af hårde vilkår på en festival. Siden da har jeg benyttet DEKI til andre arrangementer. God kvalitet på produkterne, hurtig levering og fremragende service.
Flinke medarbejdere og super service. Hilsen Furesø Cykle Club
Det er et meget fedt sted at arbejde
Holder lukket om lørdagen
Godt sted at handle
Super gode produkter.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik