facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Dansk Varme

"Dansk Varme ApS – Sjællands førende leverandør af Mitsubishi luft vand varmepumperHvis du vil have et bedre indeklima og en større besparelse på din varmeregning, kan du med fordel kontakte Dansk Varme ApS.Vi har mere end 13 års erfaring med installation af varmepumpeanlæg, og vi sælger og monterer kun varmepumper af højeste kvalitet.Dansk Varme ApS er blandt de mest foretrukne leverandører af varmepumper, hvorfor du altid kan være sikker på at være i trygge hænder hos os."
Adresse: Tibbevangen 21 , 2730 Herlev
Telefonnummer: 70 26 70 16
By: Herlev
Rute: Tibbevangen 21
Postnummer: 2730


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Angående opsætning af 3 stk. LG varmepumper i postproduktionsrum for musik og filmselskab: God service og forståelse for kundens ønske. Prisen var bestemt konkurrencedygtig. Efter bestilling var der hurtig levering og en professionel udført installation. Kan anbefales Mvh Jakob Nygård Wincentz, Ingeniør og akustiker.
Tak til lars for ekstrem hurtig og effektiv installation af varmepumpe hvor andre så problemer installerede lars blot professionelt og uden slinger i valsen til aftalt pris. Vi har de seneste 3 måneder haft stor gavn af behagelig varme som har levet op til de informationer vi fik fra starten. Blot har det ikke været muligt at checke elforbruget.
Nu har vi haft vores Varmepumpe Mitsubishi sw75 i en måned nu og det kører upåklageligt. Dejlig service og nem installation. Fast pris der blev holdt. Kan varmt anbefales.
Lars og Ole kom klokken 8 som aftalt og klokken 13 var vores nye Mitsubishi EcoDan luft-til-vand varmepumpe kørende og der var ryddet op. Fantastisk service!
Dårligt selvskab. Ingen har kontaktet mig i en måned. Jeg skrev en mail, ringede og fik intet svar.
Installationen gik meget hurtigere de kom kl Halv 8 gik kl kvartover 12 Jeg skift fra oliefyr til Mitsubishis luft/vand varmepumpe Jeg fandt frem til Dansk Varme, var det via Google jeg hade undersøgte mulighederne på nettet og ringe rundt men falt tilbage på Lars Fra Lars var på besøg til min nye pumpe var installeret gik der kun en uge Alt virke fra dag et Jeg glad for det nye anlægget – der er dejlig varme på raditoren Kan varmt anbefaler Lars til andre Mhv Per
Det har været noget af det bedste jeg har gjort med at få installeret den vand til varmepumpe, mit hus er varmt .Herligt i disse kolde dage . Vibeke Moldow
Perfekt service og hurtig samt effektiv installation af højkvalitetsvarmepumper. Tak for den gode oplevelse og det gode resultat.
Oversat af Google: Vi var fuldt ud tilfredse med installationsarbejdet. Installationen startede til det aftalte tidspunkt, og det blev gjort på én dag. Skiftet fra de gamle oliefyr skete uden problemer. Systemet er lydløst, både for naboer og inde i huset. Vi har eksperimenteret lidt med brugen af ​​timerne samt ændring af temperaturindstillinger. Vi har formået at nærme os omkring 3 gange genereret energi en forbrugt energi. Når vi når et tidspunkt på året, hvor opvarmning af brugsvand udgør en mindre del samt når vi udvidede gulvvarmen, kan virkningsgraden formentlig være højere. Original anmeldelse: We were fully satisfied with the installation work. The installation started at the agreed time, and it was done in one day. The switch from the old oil furnaces took place without any problems. The system is silent, both for neighbors and inside the house. We have experimented a little with the use of the timers as well as changing temperature settings. We have managed to approach about 3 times generated energy a consumed energy. When we reach a time of year when heating domestic water forms a smaller part as well as when we expanded underfloor heating, the efficiency can probably be higher.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik