facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Dansk

Dansk
Adresse: Dansk Outlet, Lysholm Alle 5a, 4690 Haslev, Danmark
Telefonnummer: 92 44 67 50
By: Haslev
Rute: Lysholm Alle
Gadenummer: 5a
Postnummer: 4690


Åbningstider

mandag: 10.00–17.30
tirsdag: 10.00–17.30
onsdag: 10.00–17.30
torsdag: 10.00–18.00
fredag: 10.00–18.00
lørdag: 10.00–15.00
søndag: 10.00–15.00

Anmeldelser
Min mand og jeg var på besøg i jeres butik i Haslev i går hvor vi var på udkig efter et fuldt jakkesæt med skjorte, bælte, slips, sko og hvad der ellers tilhører.nVi var begge på bar bund ift både pasform, størrelser, farver mm, og er i hele taget enormt dårlige til at tage beslutninger når det kommer til at købe nyt tøj.nVi startede med at vælge et par bukser der åbenbart var fire størrelser for store, så uden den hjælp der pludselig kom os i møde, var vi uden tvivl endt med begge at blive så frustrerede over ikke at finde det rigtige, at vi var taget til en skrædder og betalt 10x så meget for sættet.nnMen så kom Kasper…!!!!nKasper arbejder i butikken og gav os en bedre service end vi nogensinde har fået. Kasper var både tålmodig, respektfuld, venlig, humoristisk og ikke mindst enormt hjælpsom.nVi endte med at gå ud ad butikken med alt hvad vi manglede, samt med en utrolig positiv oplevelse, hvilket aldrig er sket for os efter en shopping-seance.nSå tak for Kasper. Vi håber begge at hans evner bliver både anerkendt og belønnet, da vi ville være meget kede af at miste ham i byen.nDer er i hvert fald ingen tvivl om at vi kommer igen efter den oplevelse Kasper præsterede.nKæmpe ros herfra!
En stor forretning med godt overblik over tøj, sko og tilbehør til både kvinder, mænd og børn. Prisniveauet er ok, men mange ting kan fås til samme pris andre steder. Enkelte, virkeligt gode tilbud. Meget sød og venlig betjening.
Vanvittig god service, og et stort udvalg af tøj, som alt var pænt og flot placeret. Ikke sidste gang jeg har været i Haslev afd.
Fedt tøj og lækker service
De har et stort udvalg lige fra afslappet tøj til fint tøj og i rigtig mange forskellige størrelser jeg vil næsten siger at det er noget for alle
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik