facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Danmarks Flyttefirma

"Har du brug for et kompetent og erfarent flyttefirma til at varetage din flytning? Så har du brug for Danmarks Flyttefirma!Vi er nemlig specialister i effektiv flytning for både private og virksomheder, og hver dag brænder vi for at give vores kunder den bedste oplevelse – en flytning uden stress og uforudsete overraskelser. Læs mere om vores forskellige services her på vores hjemmeside, velkommen til Danmarks Flyttefirma!"
Adresse: Smedeland 7 , 2600 Glostrup
Telefonnummer: 70 60 50 07
By: Glostrup
Rute: Smedeland 7
Postnummer: 2600



relaterede søgninger: Flyttefirma Danmark Trustpilot
Nærliggende lignende virksomheder
Brdr. Krogsbøll Flytteforretning Brdr. Krogsbøll Flytteforretning 519 måler Brdr Krogsbøll er den eneste rigtige mulighed, hvis du skal flytte, ha rykket rundt e...
Flyttefirma JONAS Flyttefirma JONAS 587 måler Fantastisk oplevelse! Det føltes nemlig som en oplevelse! Livsglade flyttemænd! Humor...
Dansk Flyttepartner Dansk Flyttepartner 587 måler Oversat af Google Fantastiske mennesker Original tekst Fantastiske folk
Anmeldelser
Måske det ringeste firma i branchen? 1 Fik et fast pris tilbud på skrift 2 Ejeren forsøger, flere dage senere, at reducere sin del af aftalen ved at stille alle mulige ekstrabetingelser ja, min alarmklokke skulle have ringet højere dér. 3 Firmaet stiller langt oppe ad dagen med to unge drenge som holder pause det meste af tiden 4 Drengene går en time over tiden, selv om jeg flytter de fleste flyttekasser for dem 5 Drengene knækker en planke til min seng. 6 Ejeren ringer og insisterer på at den faste, skriftlige, pris lige pludselig ikke gælder længere, primært altså fordi han ikke selv kan planlægge sin tid 7 Ejeren sender en regning på et arbitrært beløb han selv har fastsat 8 Jeg er nødt til at tage den via klagenævnet 9 Klagenævnet giver mig 100% ret 10 Jeg betaler formentlig den knækkede planke selv, fordi at få dette firma til at dække udgifterne med deres muligvis eksisterende forsikring vil kun give mig problemer Jeg mistænker de positive anmeldelser for at være ejerens kammerater & familie. De negative lyder mere som faktiske beskrivelser af hvad der er sket. Flyttebranchens RyanAir - bare uden sæder i flyet.
Flytningen gik fint, bortset fra at flyttemændene lavede nogen ordentlige ridster i gulvet i lejligheden. De kom og sagde det med det samme og at vi bares skulle tage fat i firmaet og så ville vi blive kompenseret. Uheld sker og de var helt ærlige omkring det, så syntes det var helt fint. Prisen for at at reparere gulvet var 6.200,- og der skulle utallige mails og telefonopkald til før vi fik lukket sagen. Det tog 7 måneder ... og sluttede med at vi fik fortalt at vores egen indboforsikring skulle dække skaden, men da de havde været så langsomme ville de betale 1/3 af beløbet. Så en flytning der skulle koste 2.500,- kom til at koste over 6.500,- istedet. Flyttemændende var der ikke problemer med, men firmaet er for uproffessionelt. Så anbefaler absolut ikke at bruge dem.
Varmeste anbefaling herfra! Jeg brugte Danmarks Flyttefirma ApS sidste uge til flytning, samt afhentning og levering af sofa fra Ilva. De klarede flytningen meget professionelt, hurtigt og forsvarligt. Sofaen blev også leveret imens jeg og flyttemændene var på tilflytteadressen. Planlægning på højplan!
Vi kontaktede Danmarks Flyttefirma, fordi at vi var blevet brændt af, af et andet flyttefirma som aldrig dukkede op. Heldigvis kunne vi indenfor 1 time, få Danmarks Flyttefirma til at komme med 3 mænd og hjælpe os videre med vores flytning. Alt gik super fint og de var virkelig søde og rare.
Super oplevelse! Nu er det anden gang vi har brugt dem inden for 2 år og de er lettet at komme i kontakt med. Overholder aftaler og pris. De to flyttefolk som kom var dygtige og fik pakket bilen godt. Alt blev klaret til aftalt tid og ikke mindst pris. Kan kun give de bedste anbefalinger!!
Super service Jeg kan kun anbefale Danmarks Flyttefirma på det varmeste! Super service - både mht. kommunikationen omkring min flytning, punktlighed, og håndteringen af mit vitrineskab som med glaslåger var meget skrøbeligt. Flyttemændene i Danmarks Flyttefirma hjalp efterfølgende også med at sætte mine andre møbler på plads, og var tilmed meget venlige. Alt i alt en super positiv oplevelse!
Pas på! De dukker ikke op, og så må man selv finde ud af hvad man vil gøre. De ringer ikke engang tilbage når de bliver oplyst om at der ikke er kommet nogle flyttefolk, så gør de bare absolut ingenting. Men de har billige priser, men 3x34 kan man regne med.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik