facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Danland Feriecenter Rim

Adresse: Vesterhavsvej 17 , 6792 Rømø
Telefonnummer: 73 75 50 50
By: Rømø
Rute: Vesterhavsvej 17
Postnummer: 6792


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Vores første møde med huset inde og ude. Meget slidt og beskidt. Indendørs lugtet der af dødsbo og vi startede derfor ferien med rengøring og udluftning. Vi måtte til købmand for at købe duftfrisker og stearinlys med duft for at få tåleligt indeklima. Opvaskemaskinen skulle ligeledes have en maskinrens og service som var sat på plads måtte vasket op før brug. Der manglende almindelige drikkeglas og vi måtte bruge vinglas ved alle måltider. Terrassen udendørs var ikke ryddet op. Der var grillkul hist og pist og afskalning fra murværket. Ligeledes masser af ukrudt i mellem fliserne. Generelt et rigtig dårlig hus med mange private effekter som blev rodet og som sandsynligt også var årsag til dårligt indeklima, ligesom gulvtæpperne var plettet af ildelugtende væsker. Huset trækker min bedømmelse ned. Vandland og legepladser er okay og de indeholder hvad det skal. Men generelt et slidt sted.
Området et helt fantastisk og dermed beliggenheden. Lejligheden trænger noget til et eftersyn. F.eks. Vinduet i det lille værelse i stuen er lukket med en bagageelastik lyset der, er samlet i en intermistisk samlemuffe. Et stik i stuen er samlet med klisterbånd. Køleskabet: hylder falder ned og lågen til fryserummet falder af. Toilettet tror man vælter når man sætter sig på det. Sidst men ikke mindst alle tæpper trænger til at blive udskiftet, sengen mangler topmadras, så man ikke mærker alle fjedre når man ligger der.
Beliggenheden er helt fin udsigt til vilde roser på lille bakke. Desværre trængte boligen til en "omgang", i et værelse i stueetagen blev vinduet holdt lukket med en bagageelastik, en hylde i køleskabet faldt ned og fristdagen var itu. Toilette den rykkede. Tæpperne var rigelig plettede.
Dårlig oplevelse pga ekstremt ringe møblement i lejligheden. Fik ikke mange timers nattesøvn da sengen var ussel, vågnede hver morgen med ondt i ryggen. Så et tip: Tag en topmadras med!! Kunne ikke bruge skalstole, da disse først skulle efterspændes. Blev lovet en ny lænestol under opholdet da den heller ikke holdt ordentligt sammen, den så vi ikke noget til! To stjerner for ok badeland og den flinke medarbejder der ordnede køkkenstolene, så vi ikke endte på skadestuen.
Super fed tur med alle 7. klasser vi havde det sjovt... Super godt sted og de bedste hytter man kunne forstille sig! det var ligesom at bo i et hus! Super service og gode medarbejdere ''Dette sted kan være anbefalet'' OG DER ER POOL!!!!!!!!!
Feriecenter med to legepladser og swimmingpool, der er en ikke-svømmer pool, en udendørs pool og en pool for svømmere med rutsjebane. To saunaer, et spillelokale for børn og større børn og voksne er også tilgængelige, tilbuddet inkluderer en grillsnack, fitnessstudie inkluderet i prisen og minigolf, tennis mod betaling. Havnen kan nås på kort tid og også supermarkedet. Hvis du har lyst, kan du tage færgen til Sild og tilbringe en dag der. Du kan ride på ponygården lige før Sønderstrand, hvis du tilmelder dig på forhånd. Det eneste positive her. Nu til vores sommerhus nummer 161 Madrasserne er desværre for små til sengene og meget slidte. Puder og tæpper kunne også vaskes, de lugter meget af sved. Hemsesengen har en alt for tynd madras, og den vælter, når du vil op på den øverste seng. Afløbene i badeværelset stinker, så vi var nødt til at lægge en folie derind, så duften var en smule tålelig. Vaskens afløb blev nemt repareret med tape. Huset er meget lyst, så du kan høre, hvad din nabo laver. Enhver, der udlejer et sommerhus, bør holde det i orden, så gæsterne bliver tilfredse og anbefale det til andre. Men jeg kan ikke anbefale det længere. Det er heller ikke ligefrem billigt i højsæsonen.
Halvdelen af ​​huset har haft sine bedste år på bagen. Slutrengøring var bestilt, men vi var i stand til at tømme opvaskemaskinen ved ankomsten. Så det er nok ikke rigtigt kontrolleret. Madrasser mm havde pletter og burde måske udskiftes. Masser af dyrehår på gulvtæpperne. Meget støjende, man kunne høre naboerne lægge opvasken osv. væk om natten. At kræve €130 for slutrengøring og så aflevere sådan noget er frækt.
Varmt rindende vand, el og tag over hovedet – men det er det hele. Du skal ikke forvente noget fantastisk, alt er lidt lurvet og slidt. Nye madrasser og grundrengøring ville være i orden, eller endnu bedre, en omfattende renovering. At sidde udenfor, når vejret er godt? Forrest kun muligt under observation og med støv fra grusstien. Kun snavsede plastikstole i ryggen. Vi boede der i tre nætter, hvilket er nok - og det er den eneste fordel, jeg ser: Der er ikke et minimumsophold på en uge, som det kræves for andre sommerhuse. Vi havde ejendom nummer 99, de omkringliggende huse lignede ens. Vi brugte ikke swimmingpoolen. Konklusion: det er bedre at booke andre huse, der er ingen forskel i prisen.
Negative anmeldelser på Dancenter vises naturligvis IKKE. Du er tvunget til at vurdere det lejede hus, men der offentliggøres selvfølgelig ingen negative anmeldelser i reklameøjemed... Så her igen til Dancenter husnummer. 40615: Huset har et stærkt renoverings- og renoveringsefterslæb. Denne "ko blev malket ihjel." Det var også dårligt rengjort. Dynger af myrer, sølvfisk, støv og edderkoppespind i hvert hjørne. Alle vådrum og sanitære rum har store områder med mugne fuger og snavsede fliser. Sanitære faciliteter inklusive badeværelsesmøbler er meget slidte og klar til bortskaffelse. Det gør lugten også. Isolerede silikonesamlinger blev sandsynligvis dækket over på en amatøragtig måde med en våd tommelfinger. Det viser, hvor meget der er lagt i at passe huset. Pool er også forbi sin bedste alder. Forskellige lamper i poolområdet var i stykker, og nogle hang ud af loftet. Specielt spabadet er en joke: Dels var den opvarmet til kølige 35 grader der skulle komme en tekniker og hæve temperaturen og kunne derfor først bruges på tredjedagen. Derudover var en tredjedel af gulvsugegitteret i fodområdet ca. 35 cm diameter brækket væk og havde skarpe kanter. Da jeg spurgte teknikeren, sagde de bare - den er bestilt, har du ikke fået nogen informationer? Vi modtog selvfølgelig ingen information, og brugen var stærkt begrænset. Ubrugelig til børn! Yderligere ulempe: Whirlpoolvandet afbalanceres med vand, der ikke er forvarmet. Hvis en af ​​2 eller 3 personer forlader spabadet, trækkes koldt vand ind... Køkkenet har en fin størrelse og køleskabe, opvaskemaskiner og ovne er i orden. Udstyret er dog også en stor samling af tallerkener, gryder og bestik, som skulle helt udskiftes. Især rådne kaffemaskiner og brødristere er et påbud og modne til skraldet. Tilstanden af ​​aktivitetsudstyret billard, bordfodbold osv. er også ret dårlig og alt andet end velholdt. Sengene var delvist rystende, var allerede blevet dårligt repareret, og topmadrasserne/madrasserne var ret slidte og delvist snavsede. Vi behøver ikke sige mere om udendørsareal og udstyr. Alt i alt meget skuffende og absolut ikke prisen værd! Det er naturligvis kun "som nye" billeder, der kan ses i onlineannoncen. En slyngel...
Vi havde tag over hovedet, men også en mus i huset og en myrerplage. Vand sivede ud i spande under trappen, og interiøret var ret hårdt beskadiget. Personalet havde ikke øre for skaderne eller dyreangrebet i huset. Det var faktisk sidste gang jeg bookede gennem butikken.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik