facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Danish Minies

Adresse: Jægersborg Alle 45 A , 2920 Charlottenlund
Telefonnummer: 42 40 14 25
By: Charlottenlund
Rute: Jægersborg Alle 45 A
Postnummer: 2920



relaterede søgninger: Danish Minies Tilbud, Mini smørrebrød deal, Danish Minies Trustpilot, Mini smørrebrød opskrifter, Aamanns minismørrebrød, Luksus Smørrebrød Charlottenlund, Luksus smørrebrød take away, Receptionsmad
Nærliggende lignende virksomheder
MADVÆRK MADVÆRK 2 km Har nu haft fornøjelse af at spise frokost leveret fra MADVÆRK på min arbejdsplads, o...
Anmeldelser
Fik Minies nytårs aften. Vi var 3 voksne men havde købt til 5 voksne af 18 stk. Der var 10 stk. tilbage. De var alle meget lækre og smagte godt. Desserten til menuen var vi desværre ikke vilde med. Men de ekstra vi havde købt var meget lækre.
Besøg af topledelsen i Danmarks mest professionelle hotelkæde.Til vores arbejds frokost serverede vi Minies. Vores professionelle gæster var fulde af lovord og ros. De var ganske enkelt imponeret og fascineret. Vi var det samme. TAK for det fine arbejde. Klaus SIGMA as
Fin smag og en god størrelse når man står op og ikke kan bruge bestik. Jeg synes dog at prisen var for høj i forhold til størrelsen.
Vi var meget skuffede da maden ikke levede op til billederne på brochuren, ligesom der manglede 4 Sarah Bernard kager, og ved henvendelse til forretningen om vores undren over det leverede fik vi bare et afvisende svar.De har ikke sendt penge retur for det manglede. Helt igennem dårlig service, vi købte dog for 6.522 kr.
Kanon koncept. Fik julefrokost menuen og det var meget lækkert. Kødet var mørt, rugbrødet var frisk og alt var smagfuldt og fint pyntet. Betjeningen var ligeledes i top. Vil sige at 20 stk. pr. person er passende. Eneste ønske skulle være en lille ris a’la mande til at fuldende julefrokostmenuen. Vil helt sikkert prøve det igen.
Vi var 9 piger og bestilte en stor pakke på 150stk. Virkelig kedelige små stykker, hvor alt toppingen lå over det hele i æsken. Dette levede slet ikke op til forventningerne, udfra de ellers flotte billeder af maden. Folk blev ikke mætte, så vi måtte bestille pizzaer - og det var selvom der var 16 stykker til hver! Desuden var rugbrødet virkelig tørt, hvilket man ikke forventede til den pris. Øv øv, det gør vi ikke igen. Så hellere lave dem selv.
Fortræffeligt, super delikat Kan varmt anbefales
Mega lækkert og nemt, eneste minus var at vi kun fik en ordrebekræftelse og ikke en opfølgnings mail da det nærmede sig
ALT for lidt mad både ift. prisen, men også i forhold til anbefalingen som de giver på hjemmesiden. Derudover havde de glemt vores bestilling i første omgang så vi stod med gæster uden mad, og anden gang havde de så lovet at give gratis dessert med som kompensation, hvilket de så også glemte. Dårlig service og middelmådig mad. Tag i torvehallerne i stedet...!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik