facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Danhostel Sønderborg City ApS

Danhostel Sønderborg City ApS
Private værelser og kønsopdelte sovesale på et afslappet hostel med tv-stue, et gæstekøkken og en terrasse.
Adresse: Kærvej 70, 6400 Sønderborg, Danmark
Telefonnummer: 74 42 31 12
By: Sønderborg
Rute: Kærvej
Gadenummer: 70
Postnummer: 6400


Nærliggende lignende virksomheder
Danhostel Sønderborg City Vandrerhjem Danhostel Sønderborg City Vandrerhjem 25 måler Det skønneste hostel i de skønneste omgivelser. Bussen går lige udenfor. Fri kaffe/ t...
Anmeldelser
Enormt beskidt, badeværelset er snavset, med hår og kalk, samt støv over alt. Sengene har udtjent sin levetid og væggene er beskidte. Dyner og puder er beskidte.nnHvis du har bestilt morgenmad her skal du spise på et hotel 3 km væk.nnDet kunne være så meget bedre hvis man gjorde ordenligt rent? Og det er så nemt at gøre noget ved?nnOg ingen lys på parkeringspladsen..nnDet er klart ikke pengene værd.
Hvis man skal overnatte et sted i Sønderborg, og ikke går så meget op i hygge og rengøring er dette sted helt fint.nnDette kunne blive et rigtig hyggeligt sted, hvis der blev ændret på rengøring og tilført lidt hygge i Værelserne.nnStedet ligger rigtig fint og centralt.nNu er det et hostel så man kan ikke forvente 5 stjernet luksus.nnVærelserne var ok størrelse, men der var beskidt. Badeværelse var rimelig ramt af fugt. Ingen af os var i bad, mens vi var der pga dette.nnSengetøj havde pletter og afklippede negle på. Jeg forstår at når mange mennesker sover her skal der være noget ex betræk på madrasserne, disse passede desværre ikke rigtig mere og så ud som om de ikke havde været vasket i lang tid.nnAfstand til seværdigheder var perfekt. Heller ingen problemer med at blive lukket ind på stedet og få nøgler osv. Ingen negative kommentarer på dette.
Vi er netop kommet hjem fra sønderborg idag, efter 3 overnatninger på dette sted.nVi er kommet på samme vandrehjem de sidste 10 år og vi sætter ALDRIG vores ben der igen.nDen her gang er vi blevet så skuffede over den behandling vi har fået fra personale.nVi havde betalt for 3 værelser og 5 linnedpakker. Der var 3 stk linnedpakker og det var et kæmpe problem at få ekstra sæt. 1 håndklæde pr. person til 4 dage??? Intet gæstehåndklæde ud til toilet? Hvad fanden er det for noget??? Vi skulle bruge samme håndklæde, som vi har brugt til at tørre krop og fingre i efter toiletbesøg...... Nej tak du.....nIgår lørdag, spurgte vi efter mere toiletpapir..... NEJ du har fået 2 ruller på værelset.....det var svaret... Men vi fik dog 1 rulle med sure miner.....nIngen hygge i den store gårdhave...nOg de plader som sidder på vinduerne er ikke ret pæne at kigge på... Men hellere dem end at folk ser hvor rådne vinduesrammerne er...nSå jeg vil helt klart ikke anbefale dette sted til andre, før der bliver lavet om på tingene og en stor renovering + nyt personale.
Vi overnattede en enkelt nat fra 20-21/7 familie på 4 på cykeltur. Vi har ikke været på stedet tidligere og jeg tvivler på vi vender tilbage. Sønderborg er dejligt men næste gang finder vi nok anden overnatning. På ankomstdagen kl. 14.56 dvs. 4 minutter i kl. 15 der var tidligste tjek ind tidspunkt havde vi fået sms med koder til døre. Vi ankom omkring kl. 16 og får åbnet døre med diverse koder, da vi kommer ind er der personale i receptionen, de ikke så meget som hilste og virkede ligeglade. Vores nøgle kunne vi finde i en kuvert.nVi skulle finde gæstekøkken og ligger i kælderen, igen låst med koder på dør. Der var ikke noget så simpelt som en kost i køkkenet så man kunne rydde op efter sig ved behov. Hele huset spøgelsesagtigt tomt og virkede forladt.nTjek ud sms kom på dagen for tjek ud kl. 9.30 det var 1 time efter vi forlod stedet og havde afleveret nøgle. Her skulle man så tjekke elektronisk ud hvorfor? Måske det var smartere at man fik personalet uddannet i lidt gæstfrihed og de så klarede det når de rent faktisk er der, i stedet for alle de sms´er. Helt ok med låste døre i ydertimer, men det virkede som en fæstning man skulle ind i. Hele stedet virkede trist og tomt.nVi bor ofte på danhostels rundt i Dk og er glade for det da det passer fint til familieferie. Men Sønderborg city kommer ikke til at gentage sig.
Ok, kunne ikke komme ind. Skulle have modtaget en SMS, blev lukket ind af andre og fandt nøgle og værelse
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik