facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Danhostel Rønde

Danhostel Rønde
Afslappet hostel med et fælles køkken og en lounge samt terrasse, udsigt over bugten og morgenmad.
Adresse: Grenåvej 10 B, 8410 Rønde, Danmark
Telefonnummer: 40 40 18 11
By: Rønde
Rute: Grenåvej
Gadenummer: 10 B
Postnummer: 8410


Anmeldelser
Man får simpelthen rigtig meget for pengene her.nRigtig gode senge, måske lidt kedelige værelser, men udsigten! Hold nu op!nnDer er fællesstue, fællesudestue, fælleskøkken. Trustbar. Så flot og hyggeligt indrettet.nnBestilte morgenmad. Det var bare godt.nnMeget begejstret her!
Vi holdt familiefest. Lækker mad og rigtig god service til en ret uformel sammenkomst. Udsigten var helt forrygende. Meget overkommelig pris.
Synes umiddelbart det var dyrt, ift at det er et vandrehjem, men 1/3 af prisen var jo linned og morgenmad, som man jo kan medbringe/lave selv på stedet. Og så er det virkelig et dejligt sted, lækre værelser, ok badeværelser og wauw udsigt. Fint køkken, der er godt udstyret til at lave egen mad. Dejlige fællesrum og fantastisk morgenmad. Tænker vi kommer igen
Skønt sted og gode senge, til en fornuftig pris: Dejlig morgenbuffet, og ikke mindst, smuk udsigt fra både værelset og restauranten:
Hyggeligt værelse med den mest fantastiske udsigt. Der var eget bad og toilet. Morgenmaden vi havde bestilt blev indtaget i deres havestue, så man sad og spiste lækker morgenmad også med den fantastiske udsigt.nPersonalet, både i receptionen og i køkkenet var søde og venlige.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik