facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Dan-Viet

"Hyggelig, lille, asiatisk dagligvarebutik.-Alt godt fra Asien-"
Adresse: Torvegade 1 , 5000 Odense
Telefonnummer: 66 14 80 18
By: Odense
Rute: Torvegade 1
Postnummer: 5000



relaterede søgninger: Danviet, Saigon Marked Odense, Torvegade 1 Odense, ASIEN Marked, Asiatisk supermarked Aarhus, Asiatisk supermarked online, Asiatisk supermarked København, Viborg Asian market
Anmeldelser
Købte produkter derinde, hvor halvdelen var udløbet på dato. Det kunne både lugtes og smages. Virkelig skuffende og klamt at der ikke bliver holdt styr på de ting som er udløbet.
Altid rent og godt overblik, med et stort udvalg. Priserne varierer dog for de varer uden synlige priser, som medarbejderne giver ved kassen. Jeg spurgte specifikt efter prisen før jeg købte, men endte med at betale mere end det anviste. Da jeg returnerede til butikken for at imødekomme personalet med at der var sket en fejl, fik jeg seriøst af vide at jeg bare kunne returnere mine varer hvis jeg havde et problem. En trist oplevelse som måske kunne undgås hvis der var synlige priser på alle varer.
Stort udvalg af alle mulige spændende varer
En rigtig hyggelig købmandsbutik med alt det, vi aldrig kan finde til asiatisk madlavning i de danske butikker. Altid venlig betjening - også selvom man stiller dumme spørgsmål ; Vi kommer igen og igen!
De har så meget fantastisk asiatisk mad! Går selv efter især japansk og koreansk mad, og de har det meste. Personalet er behageligt og hjælpsomt
Stedet ser først lidt lille ud, men det har næsten alt hvad man skal bruge til asiatisk madlavning. Priserne er ganske udmærket selvom de er importeret, og ejeren har en dejlig udstråling og vil altid hjælpe. Kan klart anbefale dette sted hvis man er til asiatisk madlavning og mangler de lidt mere autentiske ingredienser.
Fin mindre butik. Fremstår rimelig rengjort. Har et godt udvalg af asiatiske produkter til rimelige priser.
Meget venlig og hjælpsom ejer, som hjælper med både varer og madlavning. Billige priser og god service er alt hvad man behøver i asiatisk supermaked. Der kan samtidigt sende penge med western union. Anbefaler helt klart dette sted!
Godt udvalg af asiatiske krydderier
Stort udvalg på lidt plads venlig, og altid villig til og give en hjælpende hånd . Spændene varer
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Dan-Viet med offentlig transport


Overgade (Odense Kommune) 60 måler
10C
Albani Torv (Odense Letbane) 80 måler
L
Klingenberg (Odense Kommune) 280 måler
10C
Hans Mules Gade (Odense Kommune) 300 måler
10C
110
110E
111
161
162
35
55
56
885
Slottet / Nørregade (Odense Kommune) 320 måler
10C

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Dan-Viet.

Odense ınternationale fødevarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Torvegade 1 placering, hvordan kan jeg gå. Dan-Viet adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Dan-Viet. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dan-Viet med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik