facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cykeleksperten

Adresse: Roarsvej 3, sttv , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 34 24 35
By: Frederiksberg
Rute: Roarsvej 3, sttv
Postnummer: 2000



relaterede søgninger: Cykelexperten, Cykelexperten Trustpilot, Cykelexperten rabatkode, Cykelexperten Vanløse, Billige cykler thansen, Billige cykler, Billige cykler Harald Nyborg, Cykler tilbud
Nærliggende lignende virksomheder
Falke Cykler Falke Cykler 0 måler Venlig og hjælpsom cykelhandler. God service!
Café Konjak Café Konjak 181 måler
Cykelværkstedet Cykelværkstedet 181 måler
Gemini Cykler Gemini Cykler 288 måler Bedte i fredags om hjælp med at pumpe en gammel cykel som jeg havde lånt af min venin...
Acaba Acaba 412 måler
Drumstick Drumstick 431 måler Søren er er dygtig og ærlig. Her går du absolut ikke forgæves med køb af musik udstyr...
Hans Hansen & Søn Hans Hansen & Søn 433 måler
Alex Cykler Alex Cykler 829 måler Mit foretrukne værksted på Amager. 2023: stadig tilfældet
Mollerup Cykler Mollerup Cykler 829 måler
Abhit Abhit 858 måler
Gl Kongevej Cykler Gl Kongevej Cykler 865 måler
Veloropa Veloropa 1 km Hyggelig café. Fed indretning og hvis vejret er til det, kan man sidde udenfor og nyd...
Boulevard Cykler Boulevard Cykler 1 km Super flinke, god og hurtig service og meget hjælpsomme. Jeg kom rendende mange gange...
Anmeldelser
Hold kæft en oplevelse ændret åbnings tid og kommer derefter 4 min over lukketid og kan ikke få lov til at hente min cykel efter en 30 min køretur hold kæft en service
Helt fantastisk service! Ejeren, Salim, var virkelig imødekommende og super professionel ift. reparation og rådgivning. Jeg var inde og få udskiftet mine dæk og han udførte et serviceeftersyn med stramning, smøring og justering af cyklens dele uden beregning. Kan klart anbefales!
Butikkens ejer, Salim, er en venlig mand. Desværre kan jeg ikke anbefale at handle med ham. Jeg køber d. 26 maj 2020 en brugt cykel i hans butik på Finsensvej 8. I annoncen havde han skrevet "Cyklen har været til serviceeftersyn og er blevet tjekket og justeret grundigt. Cyklen er i rigtig god stand." Da jeg efterfølgende tager cyklen til et tjek hos min lokale cykelhandler som jeg har brugt i 4 år og klart kan anbefale, så fortæller de at kuglelejerne i cyklens fornav ikke bare er slidte, men er deciderede ødelagte. Det betyder reelt set at cyklen er uforsvarlig at cykle på. Hjulet kan simpelthen sætte sig fast. En cykel der er farlig at cykle på. D. 9. juni tager jeg tilbage til Salim på Finsensvej 8. Han påstår at problemet med fornav'et er kommet efter jeg har købt cyklen. Men jeg har kun cyklet i alt 30 km på cyklen, hvilket ikke er nok til at ødelægge kuglelejerne hvilket min lokale cykelhandler bekræfter. Salim går med til at reparere fornav'et gratis, men holder fast i at fejlen ikke var der, da jeg købte cyklen. Døm selv. Jeg har i hvert fald mistet tilliden.
Rigtig dårlig service! Jeg var inden og få repareret min cykel fik ny kæde, tandhjul, service eftersyn m.m. og da jeg kommer ud af butikken siger den nogle kliklyde. Jeg tænker det nok ikke var noget alvorligt, men efter tre ture blev det så slemt at jeg ikke turde cykle på den længere. Det er tilsyneladende gearet der i stykker. Butikken nægter at dem der har lavet en fejl, men der var intet problem med gearet før jeg bragte den ind. Jeg får hverken repareret den igen gratis eller pengene tilbage. Helt utrolig dårlig service! Cykelforhandleren påstår desuden at denne fejl allerede var der da jeg kom ind med den, men så er det jo påfaldende at han ikke ringer og hører om han skal reparere gearet, eftersom han godt kunne ringe og høre om han ikke lige også skulle skifte mit ene dæk. Det var en ufatteligt dårlig oplevelse og jeg kunne ALDRIG finde på at anbefale denne cykelhandler til andre. Hold jer væk!!!! Der ligger to andre ganske udemærkede cykelhandlere på Finsensvej - brug dem i stedet hvis i ikke vil have ødelagt jeres cykel - og oven i købet betale for det.
Super professionelt arbejde og god betjening. Havde været to steder tidligere på ugen, uden at få løst problemet. Fik eftersyn og nye skærme med til samme pris - og fik stillet en lånecykel til rådighed. Kan anbefales.
Jeg er lige gået fra Cykeleksperten med min nye fine cykel, som Salim servicerede og pudsede så den skinner om kap med selve solen - selvom jeg var sådan en kunde, der kom et kvarter i luk, så han blev forsinket. Sød og professionel, og han tog sig tid til at forklare et par finesser og lod sig ikke mærke med, at det blev langt over lukketid. Absolut anbefalelsesværdig!
Oversat af Google Værste service og holdning, jeg nogensinde har set. Gå IKKE dertil, hvis du vil have din cykel ordnet, jeg bad om at installere en brugt pedal, de gjorde, at den, de gav mig, ikke engang ligner den, de har. Ejeren var meget arrogant, da jeg forlod butikken fandt ud af, at pedalen ikke fungerer jævnt, så jeg var nødt til at gå til en anden cykelbutik for at lave det hele om igen. 300kr totalt spildt. Jeg anbefaler IKKE til nogen. Original tekst Worst service and attitude I have ever seen. Do NOT go there if you want your bike fixed, I asked for installing a second hand pedal, they did do that the one they gave me are not even similar to the one have. the owner was very arrogant, once I left the store then found out the pedal is not working evenly, so I had to go to another bike shop to redo the whole thing again. 300kr totally wasted. I do NOT recommend to anyone.
Oversat af Google Fantastisk butik! Salim er en venlig og generøs cykelmekaniker, det var en fornøjelse at arbejde sammen med ham. Meget vidende om cykler og villig til at gå den ekstra mil for kunderne. Original tekst Great Shop! Salim is a kind and generous bike mechanic, it was a pleasure to work with him. Very knowledgeable about bikes and willing to go the extra mile for customers.
Oversat af Google Meget hurtig kvalitetsservice, rimelige priser og hjælpsomt personale. Vil helt klart anbefale! Original tekst Very quick quality service, reasonable prices and helpful staff. Would definitely recommend!
Oversat af Google Fremragende service, fiksering af trolleyhjulet! Original tekst Excellent service, fixing the trolley wheel !
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik