facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cykelbørsen

Adresse: Hold-An Vej 12 , 2750 Ballerup
Telefonnummer: 44 97 00 26
By: Ballerup
Rute: Hold-An Vej 12
Postnummer: 2750


Nærliggende lignende virksomheder
Cykler På Striben Cykler På Striben 736 måler
Westergaard Cykler Westergaard Cykler 736 måler
Thromsholdt Cyklers Eftf. Thromsholdt Cyklers Eftf. 1 km Professionel, hurtig og venlig service med fair pris. Alt spiller efter et større eft...
Rask Rengøring & Service Rask Rengøring & Service 2 km "Rask Rengøring & Service ApS i Ballerup er dit lokale rengøringsfirma. Hos ...
Anmeldelser
Professionel, hurtig og venlig service med fair pris. Alt spiller efter et større eftersyn af min 6 år gamle cykel. Bedste oplevelse jeg har haft med cykelreparation.
Altid høflig betjening, af professionelle folk, kan kun anbefales
Hvis en ærlig cykelhandler er hvad du leder efter, så led ikke længere, yderst imponerende opførsel. Dette er mit nye stam sted.
Altid god frisk betjening sådan har det været i de 40 jeg har boet i Ballerup. De har altid gode råd.
Har altid det man skal bruge, og altid hjælpsom, og med gode tips
Det er altid godt. Kompetente medarbejdere som ved hvad de taler om. Har været kunde i mange år og har tænkt mig at blive ved.
Fornem betjening, jeg har en EL-cykel af et helt andet fabrikat, end de selv forhandler. Det var motoren der ikke trak. De skilte den ad, undersøgte den og kom med et forslag til hvad de ville gøre, hvis det var deres cykel. Der var tale om en fejl på cyklen, som var under garantiperioden, som det oprindelige firma ikke ville dække i første omgang. De tilbød så at skifte motoren senere under garantien alligevel. Ingen sure miner fra Thromsholdt cykler, tværtimod. De havde brugt noget tid på udredning af hvad der var galt, og alligevel var det en overordentlig billig omgang for mig. Når jeg skal ud og investere i en ny Cykel vil jeg helt sikkert henvende mig hos Thromsholdt. For mig virker det som en forretning, hvor man ikke kun får en professionel betjening, men også god og reel service/betjening.
Jeg har købt 3 cykler hos Thromsholdt cykler. Har altid modtaget fantastisk service og god betjening. Personalet ved hvad de taler om og agere professionelt. Senest har jeg haft lidt problemer med en nyindkøbt mountainbike, som jeg bruger dagligt til og fra arbejdet. Personalet har ikke andet end udvist stor fleksibilitet og hjælpsomhed med at få rettet problemer. Det synes jeg er værd at give 5 stjerner for.
Godt håndværk, vedligeholder fremfor udskiftning, rimelige priser. Jeg er meget tilfreds med servicen af familiens cykler gennem flere år :
De har altid gjort det fint ... Og er ikke, som nogle feinschmecker-steder i Kbh, for fine til kun at reparere mærker, de selv fører.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik