facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cykel-X-Perten Valby

Adresse: Valby Langgade 30 , 2500 København
Telefonnummer: 36 16 35 33
By: København
Rute: Valby Langgade 30
Postnummer: 2500



relaterede søgninger: Cykelhandler Valby toftegårds plads, Cykelhandler Valby Langgade, Langgade Cykler, Cykelsmed Valby, Sorico Cykler, Cykelhandler grønttorvet, Baisikeli, Fri BikeShop
Anmeldelser
Super dårlig service hos Cykel-X-Perten i Valby. Jeg afleverede min cykel omkring d. 6/10/2020 kl. 16:00, da jeg skulle have skiftet mine pedaler, bremseklodser og luft i dækkene. Forhandleren spørg mig, om jeg vil hente cyklen samme dag eller dagen efter. Jeg fortæller ham, at det ville være fint for mig at hente den dagen efter, hvortil han siger jeg kan hente den dagen efter klokken 09:00 når han åbner. Da jeg ankommer til forretningen dagen d. 7/10/2020 omkring 9:30, bliver jeg mødt af en anden medarbejder end dagen før, som fortæller mig på gebrokken engelsk, at cyklen ikke er klar før om en time, hvortil jeg forsøger at forklarer ham, at der var blevet aftalt, at den skulle hentes kl. 09:00. Dette resulterede i, at jeg kom for sent i skole eftersom jeg ikke havde en cykel. Da jeg senere på dagen henter min cykel bliver jeg overrasket over prisen det skal siges, jeg intet aner om cykler og hvad det koster, så det kan sagtens være, at prisen passer og er som den skal være. Den udleverede kvittering jeg får viser kun én ting, som er en "lapning bag" til 518 kroner. Jeg syntes det virker en smule besynderligt eftersom jeg har fået nye pedaler, bremseklodser og luft i dækkene. Det er samme medarbejder som taler gebrokken engelsk som betjener mig og da jeg spørg om, hvad de forskellige ting har kostet fortæller han mig, at han ikke er klar over, hvad de forskellige ting har kostet. Alt i alt synes jeg ikke, at denne service at acceptabel, hvilket også resultere i den dårlige bedømmelse.
Utrolig dårlig service. Forsøger at afhente en DAO pakke, men da datoen er overskredet i systemet står den til at skulle returneres. Cykelforhandleren vil derfor ikke udlevere den og fortæller at jeg skal ringe til DAO velvidende om, at de ikke har et nummer man kan ringe til. Jeg spørger derfor om han ikke kan tilbageholde pakken indtil jeg får svar fra mailen jeg sender, men det nægter han. Da jeg endelig får svar er pakken sendt videre, men DAO fortæller mig at butikken havde et direkte nummer, som han kunne have brugt til at løse problemet. Nu skal pakken sendes tilbage til mig på ny. Det bliver en ny DAO pakkeshop fremover.
Bondefangeri! Venlig cykelsmed, som virker til at have styr på sin kram. Dog kan jeg IKKE anbefale stedet. Jeg oplyser cykelsmeden om at min kæde "klikker" når jeg cykler. Jeg fortæller ham jeg ikke helt ved hvad der er galt, men jeg tror det er noget med kæden, gearene, pedalerne eller tandjulene... "Det kigger jeg på..," fik jeg at vide, og jeg kunne komme igen efter weekenden. Da jeg så henter den, fortæller han mig det var gearene og kæden. Det skulle være fikset nu, 600,- Jeg cykler en tur op af vejen 100 m.. Den klikker stadig... Derfor får han den igen.. Eet par dage senere skal jeg hente den igen. Nu får jeg at hvide det er kransættet der er skidt, og at han nu må svejse for at lave cyklen + der skal nyt kranksæt i. Derfor skal han have flere penge, for at forsøge at løse det, 800,-. Det får han så... Da jeg skal hente min cykel efter et par dage, får jeg at hvide den IKKE kan laves, og jeg skal betale timeløn for forsøget. Det jeg hverken har lyst eller råd til at betale dette, nægter jeg. Dertil vil han ikke udlevere min cykel, og jeg forslår at han beholder det nye kranksæt, og jeg derimod får min cykel igen. Før havde jeg en cykel der formentlig kunne holde et halvt år endnu, inden den gik i stykker. Nu står jeg, med en cykel der ikke dur, uden kranksæt, pedaler eller tandhjul og 1.400,- fattigere. Er det overhoved lovligt? Det skal lige siges, han tilbyder mig at købe en ny cykel hos ham, hvor jeg vil får 600,- i rabat... Jeg har i dag en anden cykelsmed.
Min kæreste blev ramt af en bil og cyklen var ødelagt. Cykelxperten har været en enorm hjælp med cyklen og rådgivning. De er utroligt venlige, behagelige at tale med, hjælpsomme med forsikringsspørgsmål, meget imødekommende og let tilgængelige på både tlf og sms, og utrolig kompetente! De var virkelig gode til at gøre min kæreste tryg ved hele situationen, som heldigvis var ny for hende, og kunne svare på alt vi var i tvivl om. Vi kan varmt anbefale Cykelxperten, hvad end du skal have ny cykel, repareret den gamle eller bare har brug for et godt råd. De er utroligt søde! Dejligt med kompetente og gode mennesker i verden! Guld værd!
Flinke nok. Prisen er fin. Men de har ødelagt gearindikatoren for på mit helt almindelige shimano sæt og kan ikke få den til at skifte uden ballade. Påstår de ikke har pillet ved det, men begge dele virkede da den kom ind - de skulle bare smøre lidt og skifte et sæt bremseklodser ..
Venlige og imødekommende. Fikser hurtigt, kan klare hverdagsproblemer og billige/standard cykler. Har du en dyr eller special cykel bør du i stedet overveje en anden butik.
Servicen var okay, men ekspedienten virkede mest af alt let irriteret og uengageret. Min reparation, som gjaldt to nye slanger og et dæk, holdt en dag så var dækkene flade grundet ventilen på begge dæk skruede sig selv af. På ingen måde pengene eller ventetiden værd.
Super hurtig og god service! Fik udskiftet slanger samt lavet eftersyn og cyklen stod klar til afhentning dagen efter. Prisen er fornuftig, så der er absolut en anbefaling herfra.
Super venlig betjening, vi skulle købe en cykel til min kone. en sporty model, vi fik en god vejledning samt en go pris. hver gang vi har været der efterfølgende har vi været taget venligt imod. alt hvad vi har fået lavet af reparationer og bare virket :
Første og desværre sidste gang jeg sender min cykel til dette værksted. Splinter ny cykel skal have lavet små justeringer, som jeg får af vide vil koste ca. 200,-. Kommer et par dage efter og skal pludselig betale mere end dobbelt så meget, nemlig 515,-. Det ikke i orden.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Cykel-X-Perten Valby.

København cykelhandlere

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Valby Langgade 30 placering, hvordan kan jeg gå. Cykel-X-Perten Valby adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Cykel-X-Perten Valby. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cykel-X-Perten Valby med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Valby Station Cykler Valby Station Cykler 450 måler Man tager ned for at få lappet sin cykel og kommer der fra med et ødelagt dæk og stad...
Komet Cykler Komet Cykler 2 km Sætter en ære i godt håndværk. Til priser hvor man ikke føler sig snydt.
Classic Cykler Classic Cykler 2 km Professionel butik med gode priser og venligt personale som har godt styr på deres pr...
Stella Rossa Cykler Stella Rossa Cykler 2 km Stefano er Københavns største cykel-entusiast, og han ligger alt hans kærlighed i ens...
Niko Cykler Niko Cykler 2 km Jeg kom lige efter lukke tid og skulle desperat bruge en cykelstol til min lille Roll...
Ah Cykler Ah Cykler 2 km Jeg var faldet på min cykel, og henvendte mig derefter til AH Cykler for at få ordnet...
Ladcyklen.dk Ladcyklen.dk 3 km Vi skulle prøve en ladcykel. Super fedt med så stort udvalg og man kan også få lov at...
King Cykler King Cykler 3 km Jeg knækkede engang kæden, og han sagde, at han bare kunne fikse det med et nyt kædel...
Sögreni of Copenhagen Sögreni of Copenhagen 3 km Meget speciel forretning med flotte og særprægede vare
Københavns Cykelkooperativ Københavns Cykelkooperativ 3 km Altid god service og stemning!
Ekspres Klassisk Cykler Ekspres Klassisk Cykler 3 km Muligvis det værste service jeg nogensinde har fået. Min lås virkede ikke efter 10 da...
Max's Bike Max's Bike 3 km Rigtig dårlig oplevelse hos Max cykler, hvor jeg skulle have lappet en punkteret slan...
Les Vélos Les Vélos 3 km Fik skiftet mit dæk på en søndag for en fjerdedel af den pris, de tre andre cykelbuti...
Elme Cykler Elme Cykler 3 km Fantastisk service! De tilbød at skifte slangen i mit dæk på 20 min og til normal pri...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik