facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cycling Aarhus

Cycling Aarhus
Adresse: Frederiksgade 78 , 8000 Aarhus
Telefonnummer: 27 29 06 90
By: Aarhus
Rute: Frederiksgade 78
Postnummer: 8000



relaterede søgninger: Cykelforhandler Aarhus, Guidet cykeltur Aarhus, Cykeleftersyn Aarhus, Leje cykel Aarhus, Refurbishbike, Hasle cykler, Lånecykel København, eBikeStore
Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
En god præsentation af Århus på Cykel af KASPER
Bedste cykeludlejning og god service!
BOG IKKE HOS DETTE SELSKAB! Bookede by- og havnecykelturen 5 måneder i forvejen. Modtog en kvittering for ydelser. Ankom til det planlagte sted og tidspunkt. Ingen dukkede op for at give rundvisningen. De har ikke svaret på mails eller besvaret deres telefon. Slim hjemmeside og bekender at se en kvittering, men jeg tror ikke på, at de faktisk eksisterer. Lev og lær af vores erfaring!
Meget dårlige cykler. Vi kom meget tidligt på dagen, og der var næppe nogen funktionelle cykler at vælge imellem. Problemerne var: helt fladt dæk, ikke eksisterende håndtag knækker synligt brækket, hårde klippe-ukomfortable sæder, på nogle cykler kan sæderne ikke justeres uden gearet osv. Mens du kørte på en cykel producerede en mærkelig støj, som om den ville gå i stykker når som helst . Samlet set ser disse cykler ud til slet ikke at blive vedligeholdt og bør undgås.
ADVARSEL! SVIG! Firmaet eksisterer tilsyneladende ikke længere! Cykler er i en katastrofal, usikker tilstand! Efter booking og betaling var foretaget, har virksomheden ikke kunnet kontaktes på telefon eller mail, og vi har ikke modtaget refundering af beløbet ca. €60 for 4 cykler til dato. BOG IKKE!!!
Virkelig dårlige cykler, bremser virker ikke, flade dæk, gear fungerer ikke korrekt, ubehagelige sæder, hvis højder er uforanderlige på grund af rust, som vi var nødt til at bruge vores egne materialer til at reparere dem til. Generelt dårlig kvalitet, ANBEFALES IKKE.
Kvaliteten af ​​cyklerne er virkelig dårlig, og de ser ud til slet ikke at blive taget hånd om. Det er ret fladt, virker ikke bremser eller gear. Det ser ud til, at dette firma ikke eksisterer og ikke kan nås. ANBEFALES IKKE
Cykel i dårlig stand dæktryk, gear, bremser, ikke som afbilledet på hjemmesiden og svær at køre på grundet de særligt tykke dæk. En dyr "fornøjelse". Og ingen svarer heller på mails – derfor denne offentlige anmeldelse fra mig. Kun at hente den var let, du får koden til kombinationslåsen på forhånd.
Turen til lejestationen er ikke det værd. Ingen brugbare cykler til rådighed, alle med flade dæk eller andre defekter. Så gik vi til et andet udlejningsfirma.
Værste cykler nogensinde. Held og lykke med denne virksomhed med at snyde ppl.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik