facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Curry Nation

Adresse: Godthåbsvej 142 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 35 35 40 10
By: Frederiksberg
Rute: Godthåbsvej 142
Postnummer: 2000


Nærliggende lignende virksomheder
WokiToki WokiToki 690 måler
Alimentum Alimentum 1 km Dårlig service, ingen som tager telefonen. Går man forbi ser der helt lukket og slukk...
Anmeldelser
Bestilte mad med levering på deres hjemmeside, og fik bekræftigelse pr mail efterfølgende. Ventede ekstra 30 min på levering af vores mad. Prøvede at ringe - dog forgæves. Kørte til sidst forbi butikken, og så at den var lukket!?!?
Maden er ikke noget at råbe hurra for. Især deres veganske retter er meget ringe. Ham der tog imod bestilling kunne knapt engelsk og kunne ikke tage i mod ordrer der ikke var nøjagtig som på kortet. Maden var 25-30 min om at blive serveret. Finder et andet sted næste gang.
Har bestilt mad herfra af to omgange. Maden er lækker men desværre er der mange fejl i bestillingen. Ingen af gangene har jeg fået ris med til min ret selvom det står på hjemmesiden at det kommer med. Og så har jeg fået alm. Naan selvom jeg har bestilt hvidløg. Og idag manglede der så en hel sidedish til min mad igen igen igen .Øv øv øv.
Bestil ikke mad online, da den alligevel først bliver lavet, når du skal afhente den. Det trods stedet næsten er tomt. Maden smager i øvrigt af ingenting.
Frederiksbergs bedste curry sted. Så fin service og maden smagte bare dejlig. VI kommer 100% igen her. Fuldt fortjent 5 stjerne :
Fantastiske samosas, og deres masala fries er nærmest endnu bedre! Deres kombination af streetfood fra forskellige steder i Asien er et frisk pust, på de sædvanligt tematiserede spisesteder.
Kedelig mad. Grøntsager fra frost og mangel på de komplekse smage som indisk mad kan byde på. Alt for høj pris. Der findes meget bedre steder i byen.
Virkeligt dødsygt og smagsløst mad. Grøntsags Curry udelukkende bestående af frosne ærter og gulerødder i sovs uden krydderier opvarmet i mikroovnen
Havde en super oplevelse. Vi fik en butter chicken, der smagte sindsyg godt. Personalet var virkelig rare og smilende. Anbefales absolut
Panang smager som boller i karry med for lidt salt og et par skiver rød peber. Ikke elendigt bare r**sygt.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik