facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for CuCos

"Cross Cafe er placeret i centrum af Smilets By på hjørnet af Åboulevarden og Immervad. I skønne, grønne omgivelser både inde og ude, kan du få serveret alt fra de klassiske caféretter til nye påfund, mens du nyder udsigten til vandet og pulsen fra gågadens brede skare. Når solen skinner, og det gør den tit, er der solgaranti på cafeens store udeareal, hvor solen står på fra morgen til aften, og vi er klar til at gøre din dag lidt bedre.På Cross Cafe kan du se frem til et udvalg af enkel mad lavet med kærlighed og på gode råvarer, naturligvis. Det hele serveres med hjertevarme og smil. Vi bestræber os på at levere de hyggelige rammer til dig og dit selskab, om I skal varme jer på en kop kaffe eller køle af mens solen kysser jer på kinderne."
Adresse: Åboulevarden 30 , 8000 Århus
Telefonnummer: 86 17 11 71
By: Århus
Rute: Åboulevarden 30
Postnummer: 8000


Anmeldelser
Kaffen var god og der var varm mælk til. Konventionel dog. Kakaoen var fin nok, ikke noget ekstraordinært. Servicen var rigtig god og personalet var meget søde. Det gør oplevelsen god. Gode curly fries. Som jyde synes jeg det er lidt dyrt, men sådan er det nok bare ved åen.
6 forvirrede tjenere rente rundt, og ingen vidste hvad de skulle. Der var flere tomme borde, og vi satte os tæt ved baren - lige overfor så vi kunne se dem. Vi sad i 20 minutter uden betjening, hvorefter vi gik op til baren for at bestille - her blev vi surt sendt ned på plads "der kommer en tjener til jer!" Efter yderligere 10 minutter fik vi lov til at bestille - vi bestilte en latte og en sodavand. Det tog dem 25 minutter at komme med de to ting - trods der i flere perioder stod tjenere og hyggesnakkede i baren. Vi endte med at droppe at bestille mad, for blev da helt nervøse for om de kunne overskue det, og frygtede hvad ventetiden kunne være på mad, når man skal vente 20 minutter på drikkevarer. Beklager, her kommer vi ikke igen!
Ventede 35 minutter på en burger som var kold med lunkne pomfritter og en “surdejsbolle” som var en ristet mørkt rundstykke. Salat med laks og rejer var dog ok og en stor portion. Tre stjerner fordi personalet var venligt og reagerede prompte på reklamationen og atmosfæren hyggelig.
Superlækker mad, Bøf Bernaise Ribeye var perfekt stegt og mør. Søde smilende tjenere. Dog kun 4 stjerner, da det var koldt indenfor, det trak meget fra vinduerne.
Når en Big Mac menu fra McDonalds smager bedre end en burger til 150 kr. ved man at fælden er klappet. Jeg kan ikke anbefale at spise på Cross Cafe, hvor vi udover, at blive mødt med dårlig betjening, også fik mad der ikke var værd at spise. Desværre en dårlig oplevelse.
Dejlig cafe midt i Århus. God madoplevelse Dejligt personale. Har næsten alt hvad mad hjerte kan begære. Ikke sidste gang jeg besøger stedet.Mad: 5/5
Brunch var totalt skuffende. Tørt, daggammelt brød, bacon var som brændte kiks, pulveræg og mimosaen var lavet på aperol i stedet for bobler. Dog god kaffe og hyggeligt lokale.
Tjenerne var langsomme og uopmærksomme, kaffen var fuld af grums, kanden i stykker, skulle vente god tid på maden små potioner.Mad: 3/5
Der blev ikke oplyst ved bestilling at der var ventetid på 45 minutter. Fik først denne besked da vi rykkede efter 30 minutters ventetid.Mad: 3/5
Hyggelig og central café i Århus ved åen. Maden er god men ikke noget vildt og priserne er okay, fordi man får nogle gode store portioner. Servicen er i top og rammerne er rene og hyggelige. Blev dog noget overrasket over hvor lille milkshake var.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger CuCos.

århus græsk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Åboulevarden 30 placering, hvordan kan jeg gå. CuCos adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner CuCos. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om CuCos med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Zorba - Et Græsk Madsted Zorba - Et Græsk Madsted 769 måler Super hyggelig lille græsk restaurant. Top betjening og top top klasse mad. Stemninge...
Den Græske Delikatesse Den Græske Delikatesse 792 måler Hurtig og god betjening og lækker mad! Derudover er prisen skarp Kan varmt anbefales ...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik