facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for CPH Conference

"Hold din næste fest eller konference i DGI-byen. Vi har både lokaler til det lille og mere intime møde, større rum til konferencer, hyggelige omgivelser til vellykkede receptioner, messefaciliteter i særklasse og ikke mindst smukke rammer til glitrende fester...50 meter fra Hovedbanen 4 – 7200 personerKontakt os på:T / 3329 8060E / [email protected]"
Adresse: Tietgensgade 65 , 1704 København
Telefonnummer: 33 29 80 60
By: København
Rute: Tietgensgade 65
Postnummer: 1704



relaterede søgninger: CPH Conference Parkering, DGI Byen konference, Havfruesvømning København, Tietgensgade 65, CPH Hotel morgenmad, Vestauranten tietgensgade 65 1704 København V, DGI Byen lokaler, DGI Byen Hotel
Nærliggende lignende virksomheder
Tutti Frutti Juicebar Tutti Frutti Juicebar 1 km Du kan kun få de gode sager hos tutti-frutti
PUUF PUUF 3 km Jeg har for nylig besøgt Puff n' Stuff på Amager, som er kendt for deres pandekager m...
Segway Cruise Copenhagen Segway Cruise Copenhagen 4 km Fantastisk Segway Cruise gennem København. Vi tog en lille time og kunne sagtens brug...
The Set The Set 4 km Super sted - startede med at gå tur på Vesterbro med Gadens Stemmer - hvorefter vi fi...
Danseglad.dk Danseglad.dk 4 km Super godt, interaktivt og anderledes indslag med Signe der i den grad fik vores dygt...
Copenhagen Segway Copenhagen Segway 5 km Tak, for en fantastisk Segway oplevelse : Vi svævede henover Københavns gader og så b...
Anmeldelser
Flotte og store lokaler. Frokosten bestod af en masse små skåle med 2-3 mundfulde i hver. Middagen bestod af en forret med en tynd skive torsk, som næsten ikke var til at skære i, hovedet en halv kyllingefilet og en gulerod, som var stenhård. Betjeningen var ikke specielt god, de havde mere travlt med at rydde ud, end at sørge for gæsterne.
Genial central placering i København kun få hundrede meter fra Hovedbanegården. Lokaler og omgivelserne indendørs er pæne og ok, men beklageligt at stolene ikke er bekvemme og at der i lokalerne ikke er el-stik til pc o.lign. Maden i restauranten er i klasse for sig selv - udsøgt…blændende!
Dejlige lokaler til møder, konferencer o.lign. Dårlig restaurant/kantine.
Firma fest, ok mad, god betjening under middagen. Rigtigt godt indeklima
Udmærket faciliteter, god bespisning, alt i alt en god oplevelse
Fine rammer og et virkelig lækkert køkken!!!
Godt konferencested med rigtig fine lokaler centralt placeret midt i centrum af København og tæt hovedbanegården. Konferencecenteret har lokaler til både små og helt store arrangementer. Betjeningen er god og personalet er flinke og smilende.
Godt konference lokalitet tæt på Københavns Hovedbanegård. Desværre er restauranten på 3. Etage. God overskuelig morgenmadsbuffet. Og hurtige kaffemaskiner med valg mellem 8 typer kaffe.
Middelmådigt sted til konferencer. Lyden fra scenen skiftede ofte i forskellige højtalere, der er for få toiletter og maden var lidt for "speciel" og jeg er ikke kræsen. Personalet var høflige.
Dette er et godt sted til at holde konference med gode faciliteter. De har både store og mindre lokaler der passer til mange forskellige antal personer og der er mulighed for at indrette lokalet, så det passer til enhver lejlighed med eksempelvis podier, lydanlæg, microfoner, siddepladser, borde osv. Forplejningen er i top, personalet hjælpsomt og så ligger det centralt lige ved Hovedbanegården, så det er let at komme til.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik