facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for CPH Bilpleje

CPH Bilpleje
Adresse: Havneholmen 5 , 1561 København
Telefonnummer: 71 99 50 02
By: København
Rute: Havneholmen 5
Postnummer: 1561



relaterede søgninger: CPH Klargøring, Klargøring af bil pris, Klargøring af bil København, Cph Klargøring Trustpilot, Bilpleje produkter, Klargøring af bil Amager, Bil klargøring Rødovre, Klargøring af bil tilbud
Nærliggende lignende virksomheder
Car Love Car Love 3 km Oversat af Google: Jeg har brugt dem i mere end et år, jeg boede i New York i 10 år o...
Q8 Q8 6 km
Anmeldelser
Jeg havde købt et værdibevis til en grundig rengøring af en mellemstor bil. Jeg modtog en bil der ikke var støvsuget ordentligt og ej heller aftørret for snavs i bagagerummet og kopholder. Jeg vælger så at ringe derned for at sige jeg ikke var helt tilfreds og hvorfor. Kommentaren til dette var at man ikke kunne forvente at de gjorde sådan noget. Skal nævnes at bilen er fra februar i år
Første gang ventede jeg 20 mins over booket tid på at der kom en medarbejder på job. Herefter gik strømmen og bilen blev kun klargjort udvendigt. Nu her anden gang har jeg ventet 15mins over booket tid kl 11.30, og der er stadig ikke kommet nogen. Dette efter flere bekræftelsesmails sendt fra cph bilpleje.
Havde købt et værdi bevis til grundig rengøring af stor bil. Da jeg ankom fik jeg besked på at min bil var for beskidt og det ville koste ekstra. Det er åbenbart et firma der kun rengører rene biler. Mega dårligt koncept!!!!
Ikke noget overdrevet fancy, men de er effektive og holder aftaler. Du får kvalitet for pengene, og venlig betjening. Her kommer jeg gerne igen.
Vi fik en behandling med rabat og vi var meget tilfredse med resultatet. Det var pengene værd og bilen har aldrig været så pæn som da vi fik den tilbage.
Rigtig god service:
Oversat af Google: Kaffe på café Starbucks, Espresso house eller Joe & The Juice på Fisketorvet, mens din bil bliver rengjort og støvsuget af meget venlige og hjælpsomme personale. Hvad kan man ikke lide. Original anmeldelse: Coffee at a café Starbucks, Espresso house or Joe & The Juice at Fisketorvet, while your car is cleaned and vacuumed by very kind and helpful staff. Whats not to like.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik