facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cortigiano

Cortigiano
Adresse: Smallegade 20 B , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 11 22 00
By: Frederiksberg
Rute: Smallegade 20 B
Postnummer: 2000


Nærliggende lignende virksomheder
Cortigiano Cortigiano 35 måler Rigtig lækker mad til prisen, ravioli forretten og trøffelsaucen især var super lækre...
Lara Italiana Lara Italiana 564 måler
Fiorentina 2 Fiorentina 2 935 måler
Gastronomia Italiana Due Gastronomia Italiana Due 940 måler Jeg bestilte en pizza d.11 december 2021. Den både smagte og lugtede helt forkert. Je...
Bellano Pizzeria Bellano Pizzeria 2 km Til prisen tror man det er kvalitet, der bliver man desværre negativt overrasket.
Fortezza Pizza Fortezza Pizza 2 km Græsk bøf er ikke græsk bøf. Det er gråt, usmageligt, ikke krydret kød. En af de dårl...
Pizza Kartellet Pizza Kartellet 2 km Delte 3 pizzaer med mine venner og det var en super lækker oplevelse. Sprøde bunde de...
Anmeldelser
Rigtig lækker mad til prisen, ravioli forretten og trøffelsaucen især var super lækre. Portionerne kunne godt være en smule større. Servicen var meget venlig og hurtig, et godt sted til en lækker og prisvenlig middag // great little place for a good Italian meal.
Fantastisk dejlig og velsmagende 4 retters menu. Super dejlig betjening. Vi kommer helt sikkert igen. Tak for en herlig aften på Cortigiano.
Vi havde købt en Sweetdeal med 4 retter til restauranten. Og det hele gik som det skulle uden problemer. Maden var super lækker og tjenerne var virkelig søde og hjælpsomme.
Vi fik en skøn 4 retters menu til kun 149. God betjening og maden kom præcist og var varm. Det smagte fremragende. Salat, skinke og foccasia. Ravioli i smørsauce. Oksefilet med trøffelsauce. Og creme brulee efterfulgt af kaffe
Der var ikke andre end os da en ven og jeg besøgte stedet på en mandag. Vi fik 4 retter og et par italienske øl hver, samt en velkomst drink. Servicen var i orden uden at være specielt medelsom med hensyn til hvad vi skulle spise. Udover til den første foret, kom der ikke noget brød på bordet første ret havde et stykke på tallerkenen ved ankomst. Maden smagte godt - dog kunne den kraftige balsamico godt være udeladt i hovedrettens sovs.
Vi har været her før og var imponeret over både mad og service. Så til mandens fødselsdag kom vi igen. 4 personer. Da vi fik vist vores bord var vi noget fortørnet, da den lille restaurant var fyldt til randen med mennesker. Vores stole ramte dem som sad bag os. I coronatiden nu er det nok ikke så smart at sætte folk så tæt. Man kunne ikke komme ud af sin stol uden at flytte på folk bag en. Flere gæster som rejste sig for st gå på toilettet eller ud for at ryge, brugte ikke mundbind og ingen sagde noget til dem. Servicen var ej heller i top. Det var bestemt ikke besøget værd. Kommer ikke igen.
Min kone og jeg havde købt en "deal" til en hel menu. Først fik vi en Limoncello som aperitif - den var rigtig dejlig og frisk. Dernæst en forret med meget mør og velsmagende pastrami, div. grøntsager og salat samt superlækkert brød .....alt veltilberedt. Så fulgte en mellemret af ravioli med spinatfyld serveret med en rig ostesovs lavet på ricotta....også den sad lige i skabet! Hovedretten var oksefilet med grillede grøntsager, små kartofler og trøffelsauce. Grøntsager, kartofler og sauce var virkelig lækkert. Men kødet! ....aldrig har mine kæbemuskler været på så hårdt arbejde! Jeg mistænker køkkenet for at have plyndret nærmeste ALDI's kølemontre for discount-kød. Vi drak husets rødvin til måltidet .....og den var dejlig rund og smagfuld, og virkede ikke på nogen måde billig. Desserten var creme brulee og den var som sådan en skal være....sat med god vanilje og sprød på toppen uden at være brændt for meget. Betjeningen var særdeles venlig og upåklagelig. Hvis man trækker hovedelementet ud af hovedretten men det kan man jo ikke! var vi helt sikkert landet på 5 stjerner.
Det bliver lige akkurat til 3 stjerner, pga. af betjeningen var i orden. Det var maden desværre ikke, kedelig oplevelse med den 4 retters "deal" menu, ingen af retterne lignede i virkeligheden, det man kunne se, på billederne da man købte dealen. Vi blev skuffet over maden, der ikke fik os til at "smage" Italien det skulle lige være bøffen, der var lige så lidt mør, som man også kan blive udsat for I'talien. Stedet er i øvrigt slidt, med træt inventar.
Ualmindelig dårlig betjening! Havde købt en deal, hvilket vi oplyste, da vi reserverede bord. Da vi møder op i restauranten, vil de ikke modtage vores deal, da de siger at det serverer de ikke mere. Øhh undskyld - kunne I måske have sagt da vi reserverede bord. Vi kunne få lov til at handle på ny, dvs betale almindeligt for vores mad og prøve om vi kunne få pengene tilbage fra dem vi have købt dealen fra. Ingen beklagede, ingen undskyldte - virkede som om det hele var vores skyld. I den grad dårlig kundeservice og vi valgte derfor at forlade restauranten.... og kommer det ikke igen!
Et OPRÅB til alle! Læs de dårlige anmeldelser og de vil redde jeres middag. Heldigvis kunne min kæreste og jeg grine af den dårlige kvalitet, som vi fik serveret henover en forudbestilt 4-rettersmenu. Forretten var én peberfrugtskive, en halv cherrytomat, en tør bolle og noget sammenrullet bearbejdet restkød, som de kaldte for prosciutto. Ved 2. ret skulle min kæreste og jeg diskutere med tjeneren, om hvem, der var ejermand af håret, vi fandt i den fløde druknet spinat-tortellini. Jeg kan ikke fortælle, hvad for en slags kød vi fik til hovedret. Men med denne oplevelse mindes jeg tilbage til min egen barndom, når man havde taget en større bid af en tør kotelet, end man kunne sluge, hvorefter man sad og tyggede og tyggede og tyggede indtil biden kunne glides ned i sin smagsløse gummitilstand. Aldrig har jeg gået ud af en biograf, mens filmen stadig var igang, men vi valgte at betale og gå før desserten blev serveret. Vi har virkelig svært ved at finde noget som helst positivt ved denne servering af "mad". Måske et lille ironisk bifald til mængden af alkohol, som de puttede i deres drinks, der gjorde, at maden nemmere kunne komme ned. Hvis jeg kunne give nul stjerner, så ville jeg..
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Cortigiano med offentlig transport


Frederiksberg Bredegade (Smallegade) 60 måler
31
9A
Frederiksberg Bredegade (Smallegade) 60 måler
31
72
9A
Frederiksberg Rådhus (Smallegade) 70 måler
71
72
74
Hospitalsvej (Howitzvej) 70 måler
71
Frederiksberg Rådhus (Smallegade) 170 måler
31
9A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik