facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Como

"Velkommen til COMO​Italiensk hjertebarn med lækker italiensk mad på Frederiksberg.Glæd Jer til en spændende menu og nogle af de bedste vine, der findes på markedet.Hos COMO har vi kælet ekstra for detaljen, for at kunne forkæle vores gæster.​Vi glæder os til at byde Jer velkommen"
Adresse: Jægersborggade 24, st , 2200 København
Telefonnummer: 35 83 66 69
By: København
Rute: Jægersborggade 24, st
Postnummer: 2200



relaterede søgninger: Como, Italien, COMO PIZZA, COMO Beder, Lago København, Como calcio, Madanmeldelser København, 10 retters menu København, Bedste italienske restaurant København
Nærliggende lignende virksomheder
Zsko Zsko 861 måler
Paw Sko Paw Sko 868 måler Altid gode priser og betjening. Rådgivningen er helt i top og der er altid tid til k...
Bullers Skoservice Bullers Skoservice 917 måler
Rozii Sko Rozii Sko 1 km
Lady Shoe Company Lady Shoe Company 1 km Deres sko går i stykker for et godt ord. De snyder med deres priser
Frogey, København Frogey, København 1 km Perfekt arbejde hver gang
Tops Sko Tops Sko 1 km
Mozz Mozz 1 km
A Pair Concept Store A Pair Concept Store 2 km A Pair. Finere fodtøj fra en fimset del af byen. Et noget fremmedartet element i gade...
Amc Skou Amc Skou 2 km
Anmeldelser
Rigtig fint sted med god mad og super betjening. Lige ordinær nok til 5 stjerner, men bestemt i den gode ende.
Det er et meget tvivlsomt køkken. Maden var smagløs og kold. Der var ekstrem langsom servering. Der gik 1 time mellem forret og hovedret.
Tak Como for at i var med til at gøre vores arrangement til en stor succes. Skønt sted, meget lækker mad og super service.
Fantastisk mad, fantastisk personale, uforglemmelig aften. Kan varmt anbefale dette sted!
Super god oplevelse. Fantastisk mad & fantastisk service. Nærmest italienske tilstande; Kan varmt anbefales!
Venlig betjening og fin mad og hyggelig indtjening. Konkurrencen er jo hård i København, så man kan godt få mere for pengene andre steder.
Skøn afslappet stemning med mad i særklasse. -især deres antipasti med hhv bagt blomkål og burrata med fersken fortjener store roser!
Fin betjening og hyggeligt sted, maden var udmærket, men jeg synes lidt for dyr ifht kvalitet. Vinkortet var også dyrt og den vi fik var ikke så spændende. Forretterne er dog rigtigt gode og elegante, så det trækker op på 4 stjerner herfra.
Bonderøvsmad til mange penge
Fantastisk spisested. Vi var et større selskab ude og spise på Como. Alle retterne spillede bare, de var så smagsfulde og flot anrettet. Vinen og drinksene var gode. Betjeningen var opmærksom og servicemindet. TAK for en skøn aften.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik