facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for ClockedIn

ClockedIn
"Escape Room by Clockedin"
Adresse: Brolæggerstræde 6 , 1211 København
Telefonnummer: 22 55 20 92
By: København
Rute: Brolæggerstræde 6
Postnummer: 1211


Åbningstider

Mandag: 10:00-22:00
Tirsdag: 10:00-22:00
Onsdag: 10:00-22:00
Torsdag: 10:00-22:00
Fredag: 10:00-22:00
Lørdag: 10:00-22:00
Søndag: 10:00-22:00


relaterede søgninger: Bedste Escape Room København, Clockedin anmeldelse, Mystery Room København, Escape room Copenhagen English, Escape Room København Last Minute, Horror Escape Room København, Løs gåder i København, City Escape København
Nærliggende lignende virksomheder
Timequest Timequest "Bedrag" 982 måler Prøvede Alcatraz-room med 3 kolleger i går. Fint plot og mange gode mind puzzles. Men...
Timequest Escape Rooms Timequest Escape Rooms 1 km Virkelig underholdende og gennemført escaperoom. Efter at have været på afveje i 8-1...
Mystery Makers Mystery Makers 2 km Fed oplevelse i deres escape room "Ritualet". Var der med 5 venner. Gode gå...
ESCAPE ROOM by Midgaard Event ESCAPE ROOM by Midgaard Event 3 km Mega fed oplevelse! Kan klart anbefales, vi car i sherlock Holmes room, hvor samarbej...
Anmeldelser
Super fedt! Mega godt lavet. Det rum jeg var i havde flere rum til, som man skulle låse op for. Man kan være ned til to personer, hvilket jeg finder mega fedt! Stedet var lidt svært at finde, og parkeringsmulighederne er super ringe, så sørg for at være der i god tid. Og ellers så bare nyd en sjov og anderledes aktivitet. Absolut ikke sidste gang jeg skal der hen!
Vi var 2 pers., der prøvede Det hemmelige lagerrum, og var vildt begejstrede. Tilpas udfordrende gåder/opgaver. Super sjov oplevelse, så vi vendte tilbage for at prøve det andet rum med Mordet på detektiven, og heller ikke denne gang blev vi skuffede Lige så sjovt og udfordrende som første gang. Og begge gange blev vi modtaget af smilende og engagerede Gamemaster Allan. Super service, kan kun anbefales.
Vi har efterhånden prøvet et par forskellige escape-rooms... vi var vildt begejstrede over at skulle prøve et rum hvor man kunne være 2 deltagere. Og vi blev IKKE skuffede! De hemmelige lagerrum, var et super rum, som båd på overraskelser, nye vinkler og spændende opgaver. Jeg et overbevist om at vi vender tilbage og vi kan varmt anbefale dette rum Personalet var desuden imødekommende og man havde følelsen af en god atmosfære og blev ikke presset af en for stram tidsplan.
Vi var tre unge drenge på 15 som aldrig har prøvet escape room før, havde vi stadig en sjov og spændende oplevelse. Der var ikke et eneste tidspunkt hvor vi syntes det var kedeligt. Rummet vi var i var dejligt udsmykket, og de hints vi fik var meget godt formuleret, så det hjalp, men ikke gav os svaret.
Vi var i rummet med arkæologen. God service, og et godt flow i rummet indtil til sidst, hvor den sidste udfordring tog os omkring 20 min selvom vi egentlig havde regnet "tricket" ud. Lidt ærgerligt, men ok. Oplevelsen bar lidt præg af at det er lidt nyt i Danmark. Vi har været i mange escape rooms i især østeuropa, og her er kreativitetsniveauet i både indretning, gåder og baghistorie lidt højere.
Super super fedt! Vi var fire afsted, min far på 82 med påhæng samt undertegnede med påhæng. De to gamle var totalt overraskede over aktiviteten og levede sig fuldt ind i opgaven. Det var bare en rigtig fed aktivitet, og vi fik grint en masse sammen. Det er ikke sidste gang vi prøver escape rooms, og vi skal også have prøvet de to andre hos Clockedin. Tak for en super fed oplevelse!!!
Prøvede Vlad's Cocktail Party med tre venner. Det var et kedeligt rum uden de store overraskelser eller en logisk/spændende storyline. Har prøvet en del rum i mange forskellige lande, og dette var et af de dårligst udførte rum, jeg har været i. Læg dertil, at ClockedIn ikke engang har investeret i garderobeskabe, men vi blot fik at vide, at vi måtte tage vores tasker og jakker med ind i rummet - ikke ligefrem en god måde start på at skulle leve sig ind i fortællingen. Kommer bestemt ikke tilbage.
Første gang vi prøvede et escape room, og det var bare super sjovt og gennemført. Super rum og hjælpsomt og behageligt personale. Helt sikkert noget vi skal prøve igen.
Lever op til sin nuværende rating på 4,9. Vi var to hold à fire personer og vender tilbage igen for at kæmpe mod hinanden igen. Det bedste af de tre eacape rooms i København, jeg har prøvet. Derudover en engageret og serviceminded ejer; både før- og efter booking.
Jeg var herinde med min familie 4 pers i anledning af min fødselsdag. Jonathan, som var vores game master og vært gjorde et aldeles godt indtryk på os. Han var super venlig og imødekommende, samtidig med at han var meget professionel og dygtig til at aflæse, hvornår vi havde brug for hjælp, og hvornår vi kunne klare opgaverne selv. Det var en helt fantastisk oplevelse at skulle løse mordmysteriet og en udfordrende teambulding øvelse for mig og min familie. Jeg vender gerne tilbage :
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til ClockedIn med offentlig transport


Stormbroen, Nationalmuseet (Vindebrogade) 230 måler
23
26
2A
31
37
Stormbroen, Nationalmuseet (Vindebrogade) 240 måler
23
26
2A
31
37
Gammel Strand St., Christiansborg (Vindebrogade) 280 måler
23
26
2A
31
37
Gammel Strand St. (Metro) 290 måler
M3
M4
Gammel Strand St., Christiansborg (Vindebrogade) 360 måler
23
26
2A
31
37

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik