facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Click

"- Pasfoto af voksne, børn og babyer til alle lande.- Fotobutik med speciale i ALT vedr. billeder, print og indramning.- Analog fremkaldelse af film og digitale billeder.- Stort udvalg i blækpatroner, rammer, album og meget, meget mere.- Studiefotograf, familiefoto og CV-foto i eget studie."
Adresse: Valby Langgade 75B , 2500 Valby
Telefonnummer: 36 17 31 21
By: Valby
Rute: Valby Langgade 75B
Postnummer: 2500



relaterede søgninger: Click gavekort, Click Svendborg priser, Click rammer, Click Aalborg lukker, Instax Mini Film Click, Bestil billeder online, Fotobutik Skanderborg, Fotohandler Tønder
Anmeldelser
Du får hvad du betaler for - professionel service og dygtigt personale. - og det er altså værd at betale lidt ekstra for ift. lavpris-hjemmesider. De har et godt udvalg af udstyr inden for kameraer, printere, mv., og de tager portrætbilleder og fremkalder billeder. Har du et teknisk spørgsmål er de også dygtige til at hjælpe.
Urimelige pris for pas billeder. Koster 150 for 2 fotos og 50 kr ovenikøbet hvis man vil have 2 ekstra fotos. Der er så mange steder omkring Valby hvor man kan få 4 pas billeder til 99 kr.
Meget god og professionel sagsbehandling hele vejen igennem - Godt gået;!
Ærgerlig oplevelse med Photocare i Valby, hvor vi betaler 300 kr. for to pasbilleder af vores tvillinger. Det tager vel rundt regnet 1-2 min fra fotografering til billederne er ude og i vores hænder læs: det skal bare hurtigt igennem. Ringer efterfølgende, da vi har en oplevelse af at blive snydt fordi vi ikke lige fik spurgt til pris. Men det er en meget firkantet telefonsamtale, hvor han ikke kan se, at man måske kunne komme hinanden lidt i møde for en god oplevelse for begge parter. Det er prisen og sådan er det! Fair nok, vi burde have tjekket prisen inden, men andre steder koster det i prisklassen 75-100 kr. Det bliver 1 stjerne for dyre priser og manglende service og venlighed.
Ikke værd at få digitale scans af film her. De bliver leveret i 1800 pixels, og er håbløst efterbehandlet med uoprettelig sharpening, der ikke gør noget godt. Skal man have en nogenlunde opløsning, koster det ekstra. Kamerahuset er både billigere og leverer de digitale filer i højere opløsning.
Jeg skulle have printet et dokument. Dokumentet var på 6 sider, men der blev printet 9 sider fordi deres computer havde gjort så der blev en masse mellemrum mellem teksten. Så jeg blev nød til at betale for 9 sider i stedet for 6. Det er ikke fair synes jeg! + det var bare alt for dyrt.
Professionel og venlig betjening af meget kompetent personale. Jeg havde haft problemer med kvaliteten af fremkaldte billeder fra flere andre fotobutikker lav opløsning/uskarp fremkaldelse og besynderlig farve-eksponering, men hos Stein Foto fik jeg en helt ekstraordinær hjælp til at sørge for at billederne både blev skarpe og pæne gennem gentagne redigeringer og fremkaldelser. Man får fantastisk rådgivning hos Stein Fotos, og jeg kan stærkt anbefale dem til fremkaldelse af billeder.
Super service. God vejledning. Hyggelig stemning i butikken.
Professionelt arbejde og håndtering af mine billeder. Og så ovenikøbet et flinkt og behjælpeligt personale.
De er meget service orienteret Venlige og hurtige til at fremkalde billeder. Vh.L.jakobsen
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Click med offentlig transport


Tingstedet (Valby Langgade) 40 måler
26
93N
Tingstedet (Valby Langgade) 50 måler
26
93N
Valby St. 250 måler
B
Bx
C
H
IC
RE
Sdr. Fasanvej (Valby Langgade) 270 måler
26
93N
Valby St. (togbus) 270 måler
Grøn

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik