facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for City Vest Apotek

City Vest Apotek
Adresse: Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand, Danmark
Telefonnummer: 86 25 15 33
By: Brabrand
Rute: Gudrunsvej
Gadenummer: 7
Postnummer: 8220


Åbningstider

mandag: 09.30–18.00
tirsdag: 09.30–18.00
onsdag: 09.30–18.00
torsdag: 09.30–18.00
fredag: 09.30–18.00
lørdag: 10.00–16.00
søndag: Lukket

Anmeldelser
Fuldstændig forkasteligt at apotekeren med god samvittighed fører fordækt samarbejde med en engelsk vægttabs-hjemmeside. Der er mange beskidte måder at tjene penge på, men at gøre det på en måde, der er risikabel for borgerens helbred er absolut det laveste.
Havde det jeg skulle bruge af medicin og jeg kom hurtigt til.
Jeg har egentligt tidligere været glad for at komme på apoteket og fået gode svar - men det bliver nok et andet apotek jeg bruger fremover.nI dag fik jeg en dårlig oplevelse med mangel på kundeservice: Jeg har i forvejen ringet for at sikre mig, at de har, hvad jeg skal bruge.nDa jeg kommer bliver døren lukket for næsen af mig - og dette på trods af at jeg er der på klokkeslettet, og jeg taler med hende, der lukkede døren samt forklarer at mit ærinde er kort.
Super flinke medarbejdere som altid er smilende og hurtige til at betjene kunderne. Apoteket er også pænt og overskueligt, med et stort udvalg.
Oftest har City Vest apotek ikke den medicin, som borgerne vil afhente på apoteket.nnOm det så er pencilin, kan du nemt blive jaget til Viby apotek, da City Vest intet har.nnOg gang på gang får man en forkert medicin udleveret - Enten en dyrere, fordi de har udsolgt af det billige - Ellers får man noget helt tredje medicin.nnUtallige gange har jeg spurgt efter insulin til pumpen - City Vest har intet hjemme...nnRent kaos...nnSå har I mulighed for dette, så kør på et andet apotek.nSusanne Underlin
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik