facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cirkusforeningen

Adresse: Hugkrogen 6, c/o Karsten Mathiasen , 4640 Fakse
Telefonnummer: 56 72 51 15
By: Fakse
Rute: Hugkrogen 6, c/o Karsten Mathiasen
Postnummer: 4640


Anmeldelser
Faxehallerne kan jeg godt lide men cafeteriet er under al kritik. Det er styret af Faxe madhus. Sidste valgaften kom vi før kl 17 og havde glædet os til valgflæsk de havde slet ikke åbnet. Denne valgaften kom vi kl18.30 og der var ikke mere flæsk.de må da vide at vælgerne er mange, dårlig planlægning.
Gulvet i sikringsrummet er meget glat og der er plader i gulvet der har givet sig så man nemt kan falde
Fine Haller, ikke vildt mange tilskuerpladser, men ok.
Gode faciliteter og godt besøgt.
Faxe Madhus super hyggeligt sports / hal cafeteria. Maden langt bedre end hvad man normalt forbinder med en sportshal. Rigtig god betjening.
Et godt sted med mange forskellige aktiviteter
Jeg var i svømmehallen med 8 drenge og piger det gik rigtig godt og der var godt opsyn med alle fra de dygtige livreddere stor tak til dem.
En ældre hal,som er slidt og trænger til en kærlig omgang. Cafeteria er fint og rent,med venlig personale. Ved stævner er pladsen meget trængt. Desuden lige nu pga bygge arbejdet begrænset p muligheder
Ville enlig godt ha givet hallen en stjerne mere.. men da den høre lidt sammen med kiosken og gæste toiletter, falder det hele i forhold til handicap venlighed der mangler i stor stil.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik