facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Circle K

"Circle K er meget mere end en tankstation. Her finder du nemlig alt, du skal bruge til turen. Du kan naturligvis tanke din bil – og på flere og flere af vores stationer, kan du endda oplade elbilen på vores lynladestandere. På 200 af vores stationer finder du bilvask, og så har alle stationer et stort udvalg af mad, bagværk og drikkelse, der er nemt at tage med og smager godt. Kaffen er økologisk, drikkevarerne kolde og maden velsmagende. Vi ses på Circle K."
Adresse: Højvangen 2 , 8660 Skanderborg
Telefonnummer: 86 52 05 63
By: Skanderborg
Rute: Højvangen 2
Postnummer: 8660



relaterede søgninger: Circle K Skanderborg åbningstider, Circle K trailer, Circle K skrab
Nærliggende lignende virksomheder
Midtbyens Autoservice Midtbyens Autoservice 2 km Nok det mest reelle og ærlige værksted jeg nogensinde har besøgt. De står 100% inde f...
Kuwait Petroleum Danmark Kuwait Petroleum Danmark 2 km Rigtig fin tankstation, godt udvalg i butikken samt ren og ryddelig. God vaskeplads, ...
Metax Metax 2 km
Uno-X Uno-X 2 km Der virker Og er ren og pæn
Shell Shell 3 km Skulle tanke, kunne ikke komme til for biler med folk der skulle handle ikke tanke. D...
Anmeldelser
Mage til ubehøvlet ekspedition skal man lede længe efter. Hold jer langt væk, nattevagten trænger til at få pisket, det ind at det er kunderne som betaler hendes løn. Pinligt at høre en ansat tale så åbenlyst dårligt om hendes arbejdsplads, hendes far var stede, som kunde, derfor mente hun ikke at andre kunder skulle afbryde hendes samtale. Opkvalificeringskurser kunne måske være en løsning for hende, hvis hun klare adgangskravene. Undskyld CirkelK, jeg er normalt meget begejstret for jer, men det der kan man ikke have til at byde kunder inden for til.
Lorte tank. Ender med at betale alt for meget for en ting og når man så går tilbage for at sige det, siger personalet at de ikke vil tjekke kameraet. Chefen gider simpelthen ikke at tjekke kameraet fordi hun er alt for doven.
Den værste Cirkel K, hende der bestyrer tanken Pia er noget af det mest uhøflige
God stor butik og rigtig god betjening
Den 16 december. Kl 1930 er det simpelthen lykkes for den medarbejder, der var på arbejde, at først ikke vidste hvad sikringer til biler var.... og før det, forsikrer og om, at sådan noget havde de ikke uden at vide hvad det var. Dernæst måtte jeg fortælle at det har ALLE servicestationer.... men blev ved med at påstå, at det havde de ikke. Jeg bad ham om at ri ge til chefen og spørge ham, hvor de var... med stod hårdt på, at de havde de ikke.....Service er en mangelvare i denne butik.
God kaffe og kanelsnurre. Rigtig fint personale som omgående hjalp mig med kaffemaskinen.
Det er en af de flottere tankstationer hvad angår indretning i butikken. Stedet er nemt tilgængeligt og med fine forhold hvad angår bilvask/pusleplads. Jeg har udelukkende modtaget god kundeservice de gange jeg har handlet på stedet. Det er også dejlig nemt, at man ved Circle K kan købe benzin i butikken og få udleveret kodekort. Det er fedt for os med debet kort, som man ikke kan tanke med under et vist beløb.
Deres bilpleje område er under al kritik....støvsuger virker ikke og har ikke gjort det i jeg ved ikke hvor lang tid, det er beskidt, ingen spande til vand og ekspedienterne er bare et stort spørgsmålstegn når man spørger......tag jer sammen og få det fixet
To gange har jeg købt en sandwich hvor der står frisksmurt, men når man køber den kl. 14.00 og der står smurt kl. 08.00, syntes jeg aldeles ikke at det er frisksmurt! Smagen og hårdheden af brødet var derefter! Det er en ommer Cirkel K!!!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik