facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Circle K

Circle K
"Hos Circle K kan du købe frisklavet mad - og naturligvis tanke og vaske bilen. Når du er på landevejen, på vej fra møde til møde, eller når stemningen på bagsædet signalerer, at familien trænger til noget hurtigt at spise. Så kom forbi Circle K, vi har frisklavede burgere, sandwich, morgenmad, smoothies og meget andet, så du altid kan få noget nemt men friskt og lækkert at spise, når du er på farten."
Adresse: Frederiksværkvej 16 , 3600 Frederikssund
Telefonnummer: 47 31 16 92
By: Frederikssund
Rute: Frederiksværkvej 16
Postnummer: 3600


Anmeldelser
De tager ikke telefonen, og ovnen bliver renset 24 timer i døgnet.
Super god tankstation god service og kvalitet særlig morgen brød
God rabat på diesel og en kop kaffe!
Ren butik og flinkt personale
God tankstation men knap så gode til og frakørsels forhold især når der er meget trafik kan det være svært at komme derfra igen oæn butik hvor der kan købes alt fra fransk hotdog til pæne blomster venlig og kvik betjening.
Alene ved indgangen følte man sig velkommen, med masser af blomster. Personalet imødekomme, god atmosfære. Så man kommet igen..
En tank skal som udgangspunkt leverer benzin til kunden. Det kan man jo ikke rigtig fejle på. Så allerede her er man godt fra start. Det man så hurtigt bemærker er at tanken skiller sig ud, da der er et stærkt personale som går op i service og tilbyder faktisk et lækkert måltid når man er på farten. Stærkt gået!
I bliver simpelthen nød til at få styr på hende med de trætte øjne. Hun er så dårligt humør og nedtalene Jeg går fra en fantastisk dag til depression hver gang
Min datter og jeg købte iskaffe.... Og det skal jeg da lige love for at det var. Aldrig har jeg fået mere elendig iskaffe med tryk på is. Da vi opdagede hvor meget is, der var i tog jeg billeder af den efter en time, og flere timer efter. Da jeg gik i seng samme aften, var isen i glasset endnu ikke smeltet, og iskaffe blev købt omkring kl. 15
Hendelsen fandt sted d. 16/5/2020 ca. kl. 17. Jeg gik ind og bestilte en frappe med kaffe, og den unge mand blev direkte fornærmet og ubehagelig, at jeg lige præcis bestilte en frappe. Det var en direkte ulempe for ham åbenbart. Hvis man ikke må bestille en frappe, hvorfor sælger i dem så??
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Circle K med offentlig transport


Falkenborgvej (Frederiksværkvej) 70 måler
230R
311
315
316
318
325
Falkenborgvej (Frederiksværkvej) 80 måler
230R
311
315
316
318
325
Campus Frederikssund (J.F. Willumsens Vej) 120 måler
230R
315
316
318
65E
Frederikssund Gymnasium (Frederiksværkvej) 260 måler
311
325
Campus Frederikssund (J.F. Willumsens Vej) 330 måler
230R
315
316
318
65E

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Circle K.

Frederikssund tankstationer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Frederiksværkvej 16 placering, hvordan kan jeg gå. Circle K adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Circle K. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Circle K med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik