facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Christianskirkens Børne-og Juniorklub

Adresse: Junivej 38A , 8210 Århus
Telefonnummer: 87 44 18 61
By: Århus
Rute: Junivej 38A
Postnummer: 8210


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Det er jo ikke en ny kirke men det højt under loftet og den venstre side med 10×6 meter glasvæg gir kirken en unik oplevelse, når solen skinner ind under begravelsen gav det en utrolig god oplevelse. Det blev ikke så trist så at man kan se himmelen trær og fugle ,gjorde hele ceremonien til en så smukt oplevelse. Og jeg er ikke troende men alligevel gav det noget godt med sej.
Ift. at det er en moderne kirke. Så er den bare fin, der er styr på tingene og der er ingen ko på isen, det spiller bare. God præst der havde styr på det og var god til at gøre det spændende
Christianskirken er fantastisk, her bliver man tager imod med hjertevarme. Hvis man er ung er det muligt at være med i en ungdomsgruppe Christiansbjerg LMU hver mandag aften kl. 19.30, her er alle velkomne!
Levende fællesskab med gode præster! Har været til flere rigtigt spændende og relevante arrangementer med dygtige apologeter. Bønnemødet i Evangelisk Alliances Bønneuge var også et dejligt arrangement. Kender flere unge der kommer i kirken og er glade for det.
Dejligt at være i Christianskirken. Altid hyggelig atmosfære. Dejlige indslag. God prædken. Godt at mindes den jeg har mistet. Algehelgens gudstjeneste.var mindelig.
Var til en kollegas bryllup.
En dejlig kirke
Kom for at få Guds Ord, Nadveren og Herrens velsignelse - og fik det jeg kom for. Tak til Gud og tak til mennesker!
Fin og moderniseret kirke som mange aktiviteter og begivenheder.
Det er altid lærerigt og en dejlig oplevelse at deltage i kirkelivet der.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik