facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Christianshøjkroen

Christianshøjkroen
"Få en god spiseoplevelse midt i den smukke skov. Se mere om Christianshøjkroen på instagram: christianshoejkroen_bornholm og på facebook: Christianshøjkroen, tak."
Adresse: Segenvej 48 , 3720 Aakirkeby
Telefonnummer: 56 97 40 13
By: Aakirkeby
Rute: Segenvej 48
Postnummer: 3720


Nærliggende lignende virksomheder
Aakirkeby Grillen Aakirkeby Grillen 6 km Der bruges ikke handsker, alt mad bliver rør med ikke vasket hænder, som bliver Tørk ...
Kadeau Restaurant Kadeau Restaurant 14 km Det er tydeligt hvorfor KADEAU Bornholm skulle have øens første Michelin stjerne og h...
Anmeldelser
Virkelig dejlig mad, god vin og personlig betjeningMad: 5/5
Lækker menu i hyggelige omgivelser - de 3 timer gik vældig hurtigt! Stedet ligger flot ude midt i almindingen. Med gamle oplyste egetræer ved kroen. Betjeningen var personlig og nærværende. Vi var ikke mange gæster den aften, men følte os stadig velkomne - også da vi var det eneste bord tilbage til sidst. Maden var virkelig lækker og smagte rigtig godt. Portionerne til de lille side - men det smagte så godt at man virkelig ville ønske der var mere. Prisen er høj, men man får noget for pengene.
Venlig og god betjening.Mad: 5/5
Fantastisk lækkert sted, god mad, dygtige og søde tjenere og flotte omgivelser! Helt klart min favorit restaurant på Bornholm :
NB: Denne anmeldelse refererer til den tidligere forpagter af kroen tilbage i 2018. Ekstremt lækkert. Kan varmt anbefales. Ville klart besøge igen. God betjening og stemning.
Hyggelig og charmerende spisested beliggende fortryllende midt i Almindingen midt på Bornholm. Her er rigtig gode muligheder for såvel indendørs som udendørs servering af veltilberedte retter. Området omkring kroen er særdeles velegnet til en picnic og en rask travetur i Danmarks tredie største skov, hvor der er mange andre naturmæssige attraktioner at opleve.
Dejlig afslappet stemning, hyggelige omgivelser, lækker mad og søde tjenere.
Wow hvor hyggeligt et sted og sikker et smil man kom i møde med frokosten var god og hjemmelavet
Et lille oase på Bornholm som lægger dejligt skjult inde i skoven. Vi fik frokost under dt træ i læ, og jeg fik en dejlig æggekage med rugbrød til. Et sikkert et besøg værd, og vi kommer da på genbesøg.
Dejligt sted. God mad og fin betjening. Kan klart anbefales. Venligst Stutteri Liselund Bornholm. Tourriding on Icelandic Horses
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik