facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Choko Choko Yeah

Adresse: Hyldegårdsvej 4 - 6 , 2920 Charlottenlund
Telefonnummer: 22 28 41 59
By: Charlottenlund
Rute: Hyldegårdsvej 4 - 6
Postnummer: 2920


Anmeldelser
Jeg har købt speciallavet chokolade fra "Choko Choko Yeah" gennem flere år - både privat og i min virksomhed. Jeg synes chokoladerne smager helt fantastisk - den hvide chokolade kombineret med den mørke chokolade, giver en meget dyb, intens og afrundet smag. I privat regi har jeg givet chokoladeæsker med modtagernes billeder på, det har altid vakt stor begejstring :. I min virksomhed har jeg fået designet chokolader med firmalogo på, som er blevet brugt på messer og til møder med stor succes. Chokoladens høje kvalitet matcher særdeles godt med de signalværdier, vi gerne vil sende til vores kunder/forbrugere. Så alt i alt kan jeg varmt anbefale Choko Choko Yeah - også servicen, de er hurtige til at levere med kort tids varsel!
Det er virkelig sjovt, og det skaber da noget anderledes at se på. Men det smager virkelig ikke af noget man har lyst til at spise mere af.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik