facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Chicago Roasthouse

Adresse: Gøteborgvej 2 , 9200 Aalborg SV
Telefonnummer: 70 10 01 11
By: Aalborg SV
Rute: Gøteborgvej 2
Postnummer: 9200



relaterede søgninger: Chicago Roasthouse Aalborg lukket, Chicago Roasthouse Viby, Chicago Roasthouse Randers, Australian Barbecue Aalborg, Take away Aalborg, Chicago Roasthouse Nørregade, Chicago Roasthouse Randers nytårsmenu, Mad ud af huset Aalborg
Anmeldelser
Vi fik igår gæster på besøg og efter en lang uge med arbejde blev vi hurtigt enige om at vi ikke gad til at handle og stå med aftensmad selv. Vi tjekkede JustEat og det hjalp ikke ligefrem for der er da ikke andet end det sædvanlige fastfood pizza, burger osv. Jeg havde så hørt fra en kollega at der lige havde været udskiftning af køkkenpersonalet hos Chicago Roasthouse Aalborg og vi valgte at give det en chance. Vi bestilte lidt af hvert, både spareribs, kalkun og roastbeef og det var tilberedt perfekt for os. Spareribs var lækre marinerede og helt møre kalkunen og roastbeef var saftig og perfekt tilberedt. Lad os bare sige, det er ihvertfald ikke sidste gang!
Så er den prøvet. Havde en god fornemmelse af at bestille efter at have læst på deres hjemmeside. Vi bestille denne menu 'Chicago Spareribs Express Menu' Fra bestilling til levering gik der 50 minutter. Da maden kom var vi stadigt positive, men så kom udpakning. 2 næsten helt kolde bagekartofler der smagte genopvarmet 2 x ribben med god smag dog også lune ikke varme, langt fra varme 2 x Coleslaw fin størrelse fin smag. 2 x Baconsmør smagte ikke af bacon 1 x salt TIL 20 KR. Der var mindre end bagekartoffel. : Tyveri!!! Vi må nok sige at dette ikke var hvad vi havde forventet og var ret skuffet over det hele. Derfor 2 stjerner og held og lykke til stedet i fremtiden. Kan ikke anbefales.
Aalborg afdeling. Torsdag d. 5. maj bestilte vi 4 gange meny i Aalborg afdelingen. Det var en blandet fornøjelse. Rejecocktail var fin - frisk salat - brødet virkelig velsmagende. Hovedretten oksekød var mør, men alt-alt for krydret. Spareribs var kedelige og smagte nærmest af pap. Flødekartoflerne var smattede og brune. Jeg ved ikke hvilken fløde, der var anvendt, men den var ikke velsmagende. De medfølgende pommesfrites tilkøb var slatne. Retfærdigvis skal det siges, at de tilkøbte kyllingenuggets var ok. Alt i alt skuffende og slet ikke så godt som det plejer at være fra Chikago roasthouse i Aalborg. Med venlig hilsen Poul Erik Steinmeier
Prøvede det med tre venner, da de kørte et tilbud på 2 retter til 50 kroner pr mand. Vi ringede og fik at vide, at de simpelthen havde for travlt til at føre deres tilbud igennem, men alligevel lod han os benytte tilbuddet. Jeg må ærligt indrømme, at vi var ordenligt skuffede, da vi så vores mad. Til fire fuldvoksne fyre var der følgende: en salat hver 3 af den KUN med salatblade og rejer, men en med meget mere varierende grønt??, ét stykke kød i det hele, som man på ingen måde kunne række til 4 mand - maks 2, og én gang pomfritter - også maks til 2. Vi blev på ingen måde mætte. Salaten var ringe og dressingen smagte af yoghurt? Kødet var nogenlunde, dog ret tørt og bestemt ikke den kvalitet man forventer af et såkaldt "roasthouse", og til sidst var fritterne så ganske udemærkede. Der var en sovs med, som ingen af os kunne få ned. Ingen af os kunne regne ud hvad det var, men det smagte mest af syrnet mælk. Alt i alt en ringe oplevelse og decideret en joke, at der skulle være nok til os alle fire.
Maden er blevet ok, men deres salat minder om noget der er flere dage gammelt. En skam de heller ikke kan overholde tiden ved afhentning. Denne gang var de 15 min forsinket sidste gang var det 20 min Det er Aalborg
Slemt skuffet Aalborg afd. Bestiller hele min ordre online og ankommet til aftalt afhentnings tid. Skulle have min mad udleveret kl. 19.00, men da de havde travlt, var de ikke begyndt på min ordre endnu og undskyldte meget, men ville gå igang med den, med det samme. Det skete så ikke Jeg så 5 andre biler, som kom efter mig, få deres vare udleveret. Så blev det endelig min tur, og kokken kommer hen til min bil, siger, at han beklager de 30 min ventetid og at han havde byttede mine bagte kartofler med flødekartofler, fordi de var udsolgt på en vare jeg havde bestilt online. Kommer hjem med en menu, som er helt ved siden af de aftale. Mangle på 1 stk. Kød, der skulle have været whisky sauce og Bearnaise sauce. Men kommer hjem med 2 rødvin sauce. Det skulle have været 2 bagte kartofler og ikke flødekartofler og pomfrits. Føler mig slemt skuffet, når man har valgt at bruge 250 kr. På 1 Togo menu for 2. De skal være velkommen at kontakte mig personligt, hvis de vil have hele hændelsen ordentligt på telefon.
Kødet var rå og havde nærmest kun fået stegeskorpe. Kødet var dog krydret godt.
Hvordan kan man være bagud med en ordre der er lavet mange timer tidligere? Hvordan kan man løbe tør for pomfritter kl 17.00? Fyren i drive inn var venlig, men hans tøj var snavset = skal du håndtere min mad??? Håber at vi ramte dem på en dårlig dag, tænker at der er lidt der skal stammes op på i jeres biks.
Fik mad fra Chicago Roasthouse til en havefest, alt mad maden supervarmt, godt krydret og smagte lækkert. Det eneste man selv skulle gøre, var at skære kødet ud, og derefter kunne man sige værsgo. Rigtig god oplevelse, tak for mad til Aalborg afdelingen.
Kan ABSOLUT IKKE anbefale deres luksus salat, den er så langt fra virkeligheden man kan komme. Det billede de har lagt på hjemmesiden, har intet at gøre med den vare man modtager og har betalt for. Betaler ekstra for LUKSUS 55 kr. pr. kuvert og forventer at modtage andet en engang iceberg salat og paste. Kan godt forstå de ikke specificere salatens indhold på hjemmesiden, for så fik de ikke solgt meget af den......!! Chicago Roasthouse Aalborg afd.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Chicago Roasthouse med offentlig transport


Scheelsminde (Scheelsmindevej / Aalborg) 280 måler
16
25N
Scheelsminde (Scheelsmindevej / Aalborg) 310 måler
16
25N
Agertoften (Scheelsmindevej / Aalborg) 320 måler
16
25N
Agertoften (Scheelsmindevej / Aalborg) 330 måler
16
25N
Mariendal Mølle (Hobrovej / Aalborg) 390 måler
1
100
21N
50
52
52N
53N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Chicago Roasthouse.

Aalborg sv madudbringning

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Gøteborgvej 2 aalborg sv amerikansk placering, hvordan kan jeg gå. Chicago Roasthouse adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Chicago Roasthouse. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Chicago Roasthouse med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik