facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Cheng's Køkken

Adresse: Hundige Strandvej 63 , 2670 Greve
Telefonnummer: 43 69 66 61
By: Greve
Rute: Hundige Strandvej 63
Postnummer: 2670



relaterede søgninger: Kinesisk restaurant Greve Strandvej, Sushi i Greve, Sushi Greve Strandvej, Running Sushi Greve, Sushi Greve tilbud, Great Sushi Greve, Hanaya Sushi Greve, Pizza Greve
Nærliggende lignende virksomheder
Restaurant May'c Restaurant May'c 5 km Lækkert, friskt og velsmagende mad. Søde tjenere og flot restaurant. Altid et besøg v...
Anmeldelser
Man får typisk hvad man betaler for. Det gør man bare ikke her hos Cheng’s. Jeg var havnet her fordi der var for mange kunder lige inde ved siden af hos konkurrenten, og jeg er ikke bange for at prøve noget nyt, så jeg kom her ind hvor der ikke var nogen kunder I forvejen, lokalet var skummelt lyst op af gamle neonrør, luften var tyk af mad os og friture. Men priserne og menuen lignede langt hen ad vejen konkurrencen,så jeg bestilte og tog med hjem. Aldrig har jeg været så skuffet, maden var tæt på at være uspiselig dårlig. Bestemt ikke et sted jeg kan anbefale.
Værre service findes ikke. Vi vælger et bestemt tidspunkt til aflevering og de vælger så at levere maden 45 min for tidligt hvor vi ikke er hjemme, og siger det vores problem fordi de har travlt. Så vi kan få kold mad eller undvære. Just Eat hjalp med refundering af maden vi ikke har fået, mens ejeren af bukken smækkede røret på uden nogen løsning. Spilder ikke penge på dem igen
Jeg har handlet et par gange og begge gange fået noget andet mad end jeg har bestilt. Det er øv af komme hjem med sin mad og fået med kylling når man har bestilt uden kød. Eller ris med Karry når man ikke har bedt om karry . Ved ikke om det er personalet i køkkenet der ikke forstå noget, Men det bliver man træt af.
Jeg prøvede Cheng´s køkken, i går for første gang i lang tid. Jeg bestilte ikke efter kortet, som ellers er meget omfattende, - sagde blot stegte ris med oksekød godt krydret, og det var det super dejlig mad, pæn stor portion og den var super kraftig og kødet var mørt og lækkert. Det er meget anbefaleses værdig, ... prøv... det... man kunne godt have ønsket lidt mere øksekød, - men vi skal jo spise mere grønt. Næste gang vil jeg prøve kylling med noget stærkt måske ris, der er måske lidt mere kød, - jeg er altså kødmand.
Piv ringe, Vi bestilte mad på deres hjemmeside og får en bekræftelse på maden er bestilt, 2 min senere ringer de og siger “kan i selv hente maden” nej det kan vi ikke “så kommer vi ikke med jeres mad da vi har for travlt” Satme ringe service.
bestilte catering til 10 personer, der var rigtig meget mad, alt smagte meget godt, dog var stegte nudler lidt for fedtet, men det oplever jeg alle stader, deres hjemme lave forårsruller var lidt tørre, nok fordi der var meget kød i men ikke noget en smule soyasovs ikke kunne klare. eneste lille minus var at jeg selv skulle hente, da der var underbemanding på chauffør til levering pga ferie.
Det er mega dyrt og ringe mad. Kan ikke begribe at man kan køre et firma på den måde. Og så får man tør kylling og tør ris som smagte som om det havde ligget i flere dage. Ikke nok med det, skulle man vente i 1,5 time på sådan en gang lavsigt måltid og når man ringer og siger man har ventet i 1,5 timer på sin mad virker de bare pisse ligeglade. Hvis det var muligt at give dem ÷5 havde jeg gjort det. Hold jer væk !!
Bestilte mad i gennem justeat hvor den skriver der gåer en time da der så er gået over en time er der stadig ikke kommet mad ringer så til Cheng hvor der så bliver sagt at mad er slet ikke kommet afsted i nu og der kunne gå op til en time før det kommer ... det er sidste gang jeg bestiller der igen
"Det har vi ikke tid til" - Chengs køkken Vi fik i fredags bestilt mad, og fik besked på at der ville gå 25-40 minutter. Efter 30 minutter modtager vi en opringning, at de ikke har tid til at levere vores bestilling! Vi er lige blevet nybagte forældre, og har ikke meget tid til at madlavning. Det er utrolig dårlig stil at vi for så sen besked, og oveni købet blev trukket for maden!!! Nu skal vi bøvle med at få pengene refunderet!!! Ingen forståelse fra deres side. Det er bare ikke godt nok!
Jeg fik no 82..jeg blev mæt og til forskel fra mange andre steder var der HER friske lækre grøntsager tilberedt helt perfekt.. andre steder bruger frost grøntsager og det kan smages.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Cheng's Køkken med offentlig transport


Solbakken (Hundige Strandvej) 390 måler
224
Valdemarsvej (Hundige Strandvej) 450 måler
224
Valdemarsvej (Hundige Strandvej) 450 måler
224
Solbakken (Hundige Strandvej) 460 måler
224

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik