facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Charlottenlund Travbane

Charlottenlund Travbane
Adresse: Traverbanevej 10 , 2920 Charlottenlund
Telefonnummer: 39 96 02 02
By: Charlottenlund
Rute: Traverbanevej 10
Postnummer: 2920



relaterede søgninger: Charlottenlund Travbane flytter, Charlottenlund Travbane nyheder, Charlottenlund Travbane Restaurant, trav.dk startlister, Trav på TV i dag, Trav resultater, Charlottenlund Travbane resultater, Nykøbing falster Travbane
Anmeldelser
Derbydagen på Charlottenlund Travbane eller bare Lunden, som travfolk nøjes med at sige er noget helt specielt at opleve, men også de almindelige løbsdage kan byde på både hygge og spænding, hvis man spiller lidt i totalisatoren eller blot nyder synet af de smukke heste på banen. For historisk interesserede er der tale om ren nostalgi. Travbanen blev anlagt i 1891 og er dermed Nordens ældste. De oprindelige bygninger blev tegnet af Godtfred Tvede 1863-1947 og de senere af Georg Wittrock 1843-1911. Indgangsportalen på hjørnet af Traverbanevej og Ordrup Jagtvej er genbrug fra Den Store Nordiske Industri-, Landbrugs- og Kunstudstilling i 1888. De gamle tribunebygninger er bevaringsværdige, men de trænger hårdt til istandsættelse, selvom de ikke bliver brugt længere. Staldbygningerne er også historiske, men de bliver både brugt og vedligeholdt. Der er en særlig stemning over det gamle staldanlæg, som leder tankerne hen på Morten Korch og "De røde heste". Travbanen har en fantastisk beliggenhed tæt ved skov og strand i Gentofte kommune, og man føler sig godt tilpas på dette historiske sted. Især, hvis man spiller på heste, naturligvis.
Bor tæt ved, besøgte banen på en "større" løbsdag var bare ude at gå tur Et lidt beskæmmende syn, 80-90 besøgende, for 40-50 år siden ville der have været mange hundrede, men Travbanen lider under, at man kan sidde på sin flade hjemme i sofaen og spille via nettet. Stemningen er væk. SURT!
Prøvede at bestille bord på cafe’ P. Ingen af tlf. nr duede. Ringede til Travbanen. Ingen hjælp at hente. Vi valgte så at gå derhen og se om vi kunne få et bord. Det kunne vi godt. Dejlig betjening. Søde mennesker. MEEENNN. Maden, virkelig!!!!. Et tørt kyllingebryst, en smattet tomat og noget kartoffelsalat fra fakta, som var temmelig ulækkert. Øllen var dog ok. 188kr WAU.
Super fed oplevelse at gå med alle de andre skønne kvinder hvis liv på den ene eller anden måde er påvirket af brystkræft Sammen er vi stærke
Glemte alt om bekymringer og dårligt vejr. Så hyggeligt en stemning
Super bane med en dejlig atmosfære. Den skulle bare have ligget i nærheden af Køge Bugt . For til og frakørslen er besværlig . Flyt til Skovbo
En hyggelig oplevelse, man kan som en hel familie. Det er dog ekstremt dyrt at købe mad der ude, så vil anbefale man tager med hjemmefra, da du ikke må have drikkevarer med ind og de også koster en del. Man kan sagtens få en hel dag til at gå der ude.
Tros svære vejr forhold lørdag var der meget bedre bane søndag fin weekend med gode løb
Er kommet der siden jeg var 1 år, det er et sted mine børn er kommet siden de blev 1 år, det ligner sig selv. Forhåbentlig bliver det flottere med tiden.
Det er altid en fornøjelse og være på Charlottenlund travbane og se Steen Juul som bare bliver ved med og køre travløb den mand er fantastisk han er en ener inde for dansk travsport.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Charlottenlund Travbane med offentlig transport


Traverbanevej (Strandvejen) 220 måler
23
Traverbanevej (Strandvejen) 220 måler
23
Strandhøjsvej (Strandvejen) 280 måler
23
Strandhøjsvej (Strandvejen) 280 måler
23
Charlottenlund Fort (Strandvejen) 340 måler
23

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik