facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Charlottenlund Fort Camping

Charlottenlund Fort Camping
Adresse: Strandvejen 144B, 2920 Charlottenlund, Danmark
By: Charlottenlund
Rute: Strandvejen
Gadenummer: 144B
Postnummer: 2920


Åbningstider

mandag: Åben 24 timer
tirsdag: Åben 24 timer
onsdag: Åben 24 timer
torsdag: Åben 24 timer
fredag: Åben 24 timer
lørdag: Åben 24 timer
søndag: Åben 24 timer

Anmeldelser
Da vi ankom var der sket en fejl, så en tysk familie havde fået vores plads med et døgn o overlapning, men hjælp fra pladsens “den lille café” så fik de ordnet det og den tyske familie måtte desværre flytte til en anden plads deres sidste nat.nnI kan ikke få 5 stjerner fordi 3 min til et bad lige er til den korte side, den kunne hæves til 4 min, så kan man nå det hele. I køkkenet er der kun en lille miniovn, ud over det virker den ikke optimalt. Der er også kun tre gasblus som virker, ud af 6.nnDer er nydeligt og pænt rent, og campister gør pænt rent efter sig.nnDet er rart at man kun kan komme ind med kode.nnPladsen ligger godt og centralt, så vi nemt på cykel kunne komme rundt til det vi gerne ville se og opleve.
En fin campingplads, lidt upersonlige, men meget ukompliceret og nemt. Smart med koden til alt man skal bruge, selvom døren til toiletterne drillede nogen gange. Fantastisk beliggenhed, det er jo derfor vi kom hertil.
Fik en 4. Retters menu, var helt upåklagelig, alt smagte pragtfuldt, venlig og imødekommende betjening.
Fantastisk beliggenhed. Tæt på strand og by. Pænt køkken og bad. Vi var der med en VW California og havde fin plads til naboerne.
Jeg syntes snart man skal til at vågne op i dk der mangler i høj grad plads til autocampere og det gælder næsten i hele landet prøv at se til tyskland der er rigtig mange pladser med gode forhold det ville være dejligt hvis danskerne kunne skele lidt til hvad der sker på den front .vi har fået en særdeles god camper plads på Rømø med plads til ca 200 campere og den var bare fyldt op her i påsken vh john petersen
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik