facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Chang Sheng

"All you can eat sushi restaurant I Frederikssund med et stort udvalg af sushi, sticks og foretter. Derudover har vi et bredt take-away kort og mulighed for at afholde selskaber. Se vores priser og menu på vores hjemmeside."
Adresse: Jernbanegade 9 , 3600 Frederikssund
Telefonnummer: 42 31 47 99
By: Frederikssund
Rute: Jernbanegade 9
Postnummer: 3600


Åbningstider

Mandag: 14:00-22:00
Tirsdag: 14:00-22:00
Onsdag: 14:00-22:00
Torsdag: 14:00-22:00
Fredag: 12:00-22:00
Lørdag: 12:00-22:00
Søndag: 12:00-22:00


relaterede søgninger: Kinesisk Frederikssund, Kinesisk Restaurant Frederikssund Østergade, Sushi Frederikssund, Buffet Frederikssund, Take away Frederikssund, Nishiki Sushi, Ny sushi restaurant Frederikssund, Yaya Frederikssund
Anmeldelser
Det var et tilfælde at vi endte på Nishiki Sushi og det var vi faktisk tilfredse med. Selve indretningen er okay. Det ligner mere en Sushi restaurant, lettere stringent, end en varm kinesisk restaurant men det er det jo også. Konceptet er så godt når man tænker madspild. Bestil kun hvad du kan spise. You Sushi kæden har det samme men her hos Nishiki bestiller man det man vil spise og drikke på en tablet der tilhører bordet. Og så ligger den så meget tættere på end Hillerød eller Allerød hvor You Sushi bl.a. ligger. Selve maden var meget fin. Nigiri var lavet med moderat rismængde og var dejlig kold. Næsten alt vi bestilte var smagfuldt. Og vi levnede ikke en krumme. Levner man mere end 4 stk mad skal man betale 10 kr pr stk. Det er så godt for madspild. Vi kommer gerne igen.
Maden hos Nishiki Sushi er ganske god. Deres sushi smager godt og har nogle lidt anderledes varianter, men nogle af stykkerne falder lidt fra hinanden og er lidt for store, så det føles som om man propper sig. Betjeningen er hurtig og høflig. Restauranten er pænt indrettet og der er god plads mellem bordene. Min anden oplevelse med Nishiki Sushi er IKKE god. Jeg bestilte deres nytårsmenu, som take away, et par dage før nytårsaften, men måtte stadig vente næsten 2 timer, inden jeg fik min bestilling. Og det samme måtte en stor del af de 25 andre, der havde bestilt nytårsmenuen. Der var ikke noget system, så ingen vidste hvornår deres bestilling var klar. Den oplevelse skal Nishiki Sushi ikke have ros for.
Rigtig fin mad og meget flot restaurant, men der er alt for lang ventetid på maden, de er for få i køkkenet til at kunne følge med og det er langt fra alt man bestiller der går igennem til dem, så man venter forgæves på 25-30 % af sin mad. Og detter er sket 2 gange med kun en lille måneds mellemrum. Det er bare vildt ærgerligt og irriterende.
Vi var i dag nede og spise frokost sushi, som vi har været rigtig mange gange hos jer efter hånden. Da vi skulle betale valgte i at tage “aften” pris for jeres frokost tilbud, trods vi var der før kl 16 hvor vi både havde bestilt drikke varer og den helt store menu. Jeres begrundelse var at vi havde bestilt lidt mad efter kl 16?? - Sådan har det aldrig været før, så rigtig dårlig kundeservice. Rigtig ærgerligt at jeres ung arbejdere snyder jeres kunder på den måde, det har vi ellers aldrig oplevet hos jer.
Lækker lys indretning og god stemning. Sushi er lækkert med spændende “tvist”. Sticks er virkelig gode og dejligt krydret. Den manglende skyldes mindre pæne toiletter - mangler rengøring omkring håndtag, kontakter mv. Ellers en dejlig restaurant. Børnevenligt: Vi havde 5 børn med og der var rigtig godt udvalg som passede børnenes smag. Fødseldagsbarnet havde ønsket sin fødselsdag der! Parkering: Gode tilkørselsforhold.
Absolut det bedste sushi jeg har fået længe..
Det er en ren fornøjelse at spise hos jer. Nu har jeg snart haft alle mine voksne Børnebørn med, Så det spredes som ringe i vandet, at det er et hyggeligt sted, til en god pris. Vi ses Hilsen LiseMad: 5/5
Det er uden tvivl det bedste sted i Frederikssund, at spise sushi. Virkelig lækkert og fuldstændig fantastisk. Friskt og dejlige muligheder for alle mulige variationer. Kan absolut anbefale mango, goma, wasabimayonasie. Mummelums Virkelig pænt, rent og ordentligt sted Godt koncept, til rimelige priser. Smilende og søde tjenere Vi kommer jelt klart igen, for vi har fundet et fantastisk dejligt sted at spise. Hvor vi går glade og mætte hjem. Altid med en dejlig oplevelse i bagagen. Jeg giver ud af
Kanon til prisen..bestilling på tablet gør retter friske og efterbehov.Mad: 5/5
Fantastisk sushi! Simpelthen det bedste jeg længe har fået. Smagen osv var spot on! Os de andre ting vi fik som sticks osv var kanon! Eneste grund til 4 og ikke 5 stjerner. Man bestiller på en tablet og det os kanon! Men når man har sendt til køkkenet så kom maden sådan så fik man 2 stykker også gik der 5 min så kom der noget mere. Også måske 5-6-7 min så kom der lidt mere og det ville være rart at alt man bestiller kommer samme tid. Med mindre det er forretter Også hovedret. Men ellers er stedet bare Fantastisk maden er kanon og det hele er ellers super!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Chang Sheng med offentlig transport


Trekløverskolen, Falkenborg (Frederiksborggade) 190 måler
230R
310R
311
315
316
318
320R
325
65E
Frederikssund St. 390 måler
C
H
Kalvøvej (Bruhnsvej) 410 måler
313
316
318
98N
Kalvøvej (Bruhnsvej) 410 måler
313
316
318
98N
Skyllebakkegade (Færgevej) 420 måler
313
316
318
98N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Chang Sheng.

Frederikssund kinesisk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Jernbanegade 9 frederikssund japansk placering, hvordan kan jeg gå. Chang Sheng adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Chang Sheng. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Chang Sheng med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Ya Ya House Ya Ya House 203 måler Elendig mad og dårlig service/kommunikation fra ejer. Vi bestilte take away, kom 10 m...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik