facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Center For Yoga & Meditations Aftenskole

"Center For Yoga LA continues to restore the breath, rejuvenate the body, revive the spirit, and renew our community through yoga classes."
Adresse: Christiansgade 57 , 5000 Odense
Telefonnummer: 66 11 81 08
By: Odense
Rute: Christiansgade 57
Postnummer: 5000


Nærliggende lignende virksomheder
Balance Balance 454 måler
Socialpædagogernes Landsforbund Lillebælt Socialpædagogernes Landsforbund Lillebælt 478 måler Socialpædagogernes fagforbund.
stre Børnehus stre Børnehus 566 måler
Shiberdy Diving Shiberdy Diving 575 måler
Fni Konsult Fni Konsult 575 måler
Microworld-Netcom Microworld-Netcom 600 måler Oversat af Google: Godt sted. Original anmeldelse: Great place.
Alecto Alecto 600 måler
Odense Friskole Odense Friskole 675 måler Fin skole, og havde en fin koncertoplevelse
Region Syddanmark Region Syddanmark 683 måler
Proaktiv Kommunikation Proaktiv Kommunikation 730 måler Fantastisk go oplevelse at tale med kompetent, lyttende og pædagogisk person der inst...
Anmeldelser
Jeg har kendt Joan i årevis nu, mest gennem virtuelle klasser da jeg bor i NJ, men mødte hende endelig sidste sommer på et retreat i Costa Rica. Jeg var på vestkysten på arbejde i sidste uge og kunne deltage i en klasse på Center for Yoga. Rummet var smukt, og Joan er altid en fornøjelse at se. Jeg kan ikke tale højt nok om hendes niveau af ekspertise og professionalisme. I en verden, hvor vi har så mange valgmuligheder og så lidt tid, gør jeg det til et punkt at deltage i hendes tilbud enhver chance, jeg får, fordi det føles som en gave hver gang, og fordelene smitter af på mange områder af min dag/liv. Jeg er beæret over at være en del af hendes elevbase. Namaste!
"Jeg er for nylig begyndt at dyrke yoga på dette studie, og det har været en absolut transformerende oplevelse. Instruktørerne er ikke kun meget dygtige og vidende, men også utrolig støttende og opmuntrende. Studiets fredfyldte stemning giver en perfekt ramme for afslapning og selvopdagelse. Udvalget af klasser rummer alle niveauer, og opmærksomheden på individuelle behov er prisværdig. Jeg har fundet et sandt tilflugtssted for wellness her, og jeg kan ikke anbefale dette yogastudie nok. En solid 5 stjerner for den enestående kvalitet af klasser og den positive indvirkning, det har haft på mit generelle velbefindende!" Center for Yoga Hjem væk fra hjemmet.
Sådan en god klasse - jeg nød virkelig at have Bianca som lærer. Jeg havde ikke dyrket yoga i et par måneder, og dette var en fantastisk måde at komme tilbage i flowet på. Bianca var virkelig hjælpsom og varm og havde bare en utrolig energi. Hun hjalp mig med at finde ud af et par bevægelser, som jeg altid har haft svært ved. Dette var en perfekt måde at starte min søndag på. Jeg ser frem til at tage en klasse med hende igen.
En af de bedste hot yoga klasser, jeg har taget! Eduardo var så imødekommende, motiverende og sjov. Jeg satte pris på hans lette humor gennem hele klassen, såvel som at han tog sig tid til at rette stillinger og motivere os til at presse os selv, når vi havde brug for det. Klassen var alt, hvad jeg havde brug for i dag. Selve pladsen er rigtig fin og hyggelig, og personalet var også super venligt. Jeg kommer snart tilbage!
Bedste yogastudie i LA!!! Jeg elsker undervisning med lærer Kimberlee, hun er fantastisk! Studiet er rent og veludstyret. Det er også nemt at finde parkering i nærheden. Jeg er helt vild med energien i studiet, og jeg kan ikke vente med at være tilbage :
Allisons klasse var så afslappende, at lydbadet var en bonus. Ville tage hendes klasse med et hjerteslag. Sikke en godbid! CFY 1
Jeg kom her i denne uge for at prøve en klassebeståelse, og jeg følte mig lige med det samme hjemme. Det var år siden, jeg kom til en yogatime, og jeg savnede det dybt. Sidste gang jeg forsøgte at gå tilbage, gik jeg til et studie, hvor jeg følte mig virkelig dømt og utilpas - det ødelagde yoga i LA for mig. Jeg følte mig modig i denne uge, så jeg gik ind, og jeg blev straks mødt med KÆRLIGHED og smil. Fantastiske vibes her på dette rum. Jeg vender tilbage. Tusind tak for den varme og kærlige velkomst, CFY.
Jeg har lige taget den absolut bedste yogatime med Joan Hyman. Jeg følte mig ekstremt godt tilpas, selvom jeg ikke har taget yoga i årevis. Studiet har en fantastisk beliggenhed, og jeg fandt gratis parkering rundt om hjørnet. Personalet er venligt og studiet er pletfri.
Jeg syntes, at stillingernes kronologi flowet var meget tankevækkende. Deborah Lee uddannede også eftertænksomt, at hun gemmer hovedstandsninger, indtil "efter" vi har beordret en fire-arms- eller håndstandsbalance for at have kontrol og være stabil, da hovedstand kan påvirke og påvirke halshvirvelsøjlen nakken - hvilket er en skarpsindig iagttagelse. Hun er også en sublim inspiration gennem sin egen praksis med slående og stærk fysisk tilpasning. - Mit problem er den trange plads. Selv om jeg var taknemmelig, blev jeg ikke afvist på grund af overkapacitet … den begrænsede ejendom påvirker bestemt min praksis. Jeg er konstant nødt til at navigere i mine tilstødende praktiserende lægers velfærd, og jeg er derfor aldrig helt klar over en positur, strække mig eller blødgøres. Det øger min angst for ikke at realisere mit fulde udtryk i en kropsholdning eller i livet. Selvom det bestemt kunne være en take-away - og symbolsk for livets udfordringer - er det ikke en undervisning livslektion, jeg søger som en daglig praksis. Jeg har virkelig brug for at strække min krop uden at forkorte til kaktusarme eller ikke have plads til at vende min hund. Så det ovenpå værelse, selvom det er et af mine yndlingsrum, er noget, jeg vil undgå i fremtiden. Namaste!
Dette studie- og yogafællesskab er så specielt. Hver klasse er anderledes, og hver instruktør er vidunderlig og har noget fantastisk at tilbyde.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik