facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for catiwheels.dk

catiwheels.dk
Adresse: Ellekær Vænge 1 Slagslunde, 3660 Stenløse, Danmark
Telefonnummer: 40 50 83 88
By: Stenløse
Postnummer: 3660


Nærliggende lignende virksomheder
Ganløse Kræmmermarked Ganløse Kræmmermarked 4 km Som Ganløse borger er kræmmermarkedet i maj måned årets top begivenhed sammen med Gan...
Anmeldelser
Fuldstændig utroværdignnForsøgte at blive kunde hos ham gennem et Hongqi Forum på FB men han cykler rundt i priserne alt efter hvem der spørger og endte med at blive smidt ud så snart man blev kritisk på hans forretningsmodel. På ingen måde troværdig og der er et hav af andre med samme oplevelse af ham.
God service, meget informativ og super vejledende! Derudover hurtig levering.nHavde dækkene på fælgene været pumpet til 2.00 Bar eller mere havde det været en 5-stjernet oplevelse.nKan godt anbefale dem her .
Alt er forløbet perfekt. Fælge og dæk passer, ser og føles rigtig.
Kan ikke anbefales. Købte nogle fælge hvor der var ridser på en del af dem alle. Kontakter Peter på messenger hvor han solgte dem til mig men han svare ikke selvom man prøver at skrive til ham flere gange.
Stort udvalg til fornuftige priser!nGod vejledning igennem købsforløbet og hurtig samt grundig respons.nnKan anbefales!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik