facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Castenskiold - Mad og Natklub

Castenskiold - Mad og Natklub
Adresse: Åboulevarden 32 , 8000 Århus C
Telefonnummer: 86 18 90 90
By: Århus C
Rute: Åboulevarden 32
Postnummer: 8000


Åbningstider

Tirsdag: 12:00-23:00
Onsdag: 12:00-23:00
Torsdag: 12:00-23:00
Fredag: 12:00-05:00
Lørdag: 12:00-05:00

Anmeldelser
Fint sted med billige priser på alkohol, desværre for lidt alkohol i drinksne når de kører så mange man kan drikke i 3 timer for en halvtreller. Kan også blive lidt trættende i længden, da det er lidt af den samme oplevelse man får i for lang tid.
10/10 natklub, kan ikke huske så meget, men så må det jo have været en god aften.Service: 5/5
Kunne man give “minus stjerner” havde jeg gjort det. Magen til klamt og userviceminded sted skal man lede længe efter. Både dørmanden og garderobe damerne er fuldstændig væk og overhovedet ikke til at snakke med. De er fuldstændig uden for pædagogisk rækkevidde og sviner en til, når man beder om hjælp. Virkelig ubehageligt sted
Sjældent har jeg mødt en mand med så stort et skænke talent som den kære Viktor besidder. Indforstået af omstændighederne og presset der hviler på hans skuldrer, så skænker manden en værdig fadøl uanset presset. Kan ikke anbefale the bierbat mest af alt fordi Viktor ikke får nok i løn... Velbekomme Og skål Dbh MMH
Best place in Aarhus. Friendly staff and good people. It's worth to come to Aarhus just to go to this place!Mad: 5/5
DOVEN OG AGGRESIV DØRVAGT! Min veninde og jeg skulle hente nogle glemte ting og blev i den forbindelse mødt af en dørvagt lille, tynd, mørkt hår, knold, medejer som gjorde sig umage for at gøre den mission umulig. Han blev helt uprovokeret meget aggressiv og uhjælpsom. Jeg forhørte mig hos de andre medarbejdere og fik afvide at HAN som den eneste kunne hjælpe os, men han nægtede. Han mente ikke at bemandingen tillod at han gik for at hjælpe os. Han havde dog massere af tid til at sidde på en stol ved indgangen og drikke noget som lignede en øl. Utrolig usmageligt og super ærgerligt når alt andet personale var søde.
Vi var 8 kvinder i alderen 30-37 på min søsters polterabend 7/5-22 og besøgte stedet, hvor 4 af os havde mødt hinanden for nogle år tilbage. Klokken er 21 da vi betaler 35 kr pr jakke eller pose i garderoben, wow, og du kan ikke få den midlertidigt hvis du skal ud og ha luft eller sige hej til nogen du kender eller whatever. Dørmændende er dog supersøde og pæne at se på iøvrigt. Drinks i plastikglas, max klistrede gulve, alt for høj musik til at kunne høre hinanden. Da der ikke er nogen stemning da vi ankommer, og meget få folk, spørger jeg efter spil, vi kan spille ved bordet. 25kr for kort, terninger er gratis. Pengemaskine, ellers tak. Er der overhovedet alkohol i deres drinks og shots? Gav 250 kr for 10 shakede Kinder shots, der var tynde som vand og smagte af ren cocio, og oplevelsen var dsv den samme ved fisk og æblekage shots. Toiletterne var dog fine, nogle af os dansede og vi hyggede med at slå søm i. Det er dog et meget maskulint og ungt sted, nok bedst at drikke sig lam i øl i. Alle de midt tyverne mænd jeg mødte derinde var helt væk.
Der er ingen brus i øllen, og dansegulvet er alt for crowdet. Drinks er for dyre ift hvor små de er.
Jeg skulle betale garderoben 70kr 35kr normalt fordi jeg havde en jakke og en rygsæk clowns, jeg skulle også putte min jakke inden rygsækken clowns x2 selvom jeg har betalt dobbelt. Min ven har betalt kun 25kr for sin jakke. De giver ikke mening. Jeg anbefaler stedet ikke.
Vand i deres shots og øl
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Castenskiold - Mad og Natklub med offentlig transport


Dokk1 (Aarhus Kom) 220 måler
12
123
15
Dokk1 (Aarhus Kom) 230 måler
12
123
15
Dokk1 (Letbane) 240 måler
L1
L1F
L2
Dokk1 (Letbane) 240 måler
L1
L1F
L2
Busgaden (Aarhus Kom) 240 måler
11
13
16
17
18
1A
22
23
2A
3A
43
44
45
46
4A

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Castenskiold - Mad og Natklub.

århus c natklubber

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Åboulevarden 32 århus c nordisk placering, hvordan kan jeg gå. Castenskiold - Mad og Natklub adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Castenskiold - Mad og Natklub. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Castenskiold - Mad og Natklub med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik