facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Casa Mia

Casa Mia
Adresse: Tordenskjoldsgade 12 , 8200 Århus
Telefonnummer: 86 16 66 88
By: Århus
Rute: Tordenskjoldsgade 12
Postnummer: 8200



relaterede søgninger: Casa Mia Frederiksberg, Casa Mia Nørrebrogade, Casa Mia Rønne, De Martino, Casa Mia hjemmesko, Pizza Aarhus, Pizza Aarhus N, Fratelli pizza Trøjborg
Anmeldelser
Super lækker pizza! God topping og tynde, sprøde bunde Prisen er dog lidt pricy… Stedet er dog hyggeligt og personalet søde og indbydende Vi kommer gerne igen
Ægte italiensk pizza. God betjening. Lidt rustik interiørMad: 5/5
God pasta! Vil gerne anbefale Nr 62 - penne rugantino. Den klassiske spaghetti bolognaise var også ret god.
Pizzaerne er berømte i hele Århus, men efterhånden er maden overvurderet. Servicen er et helt kapitel for sig, for tjenerne er glemsomme, og bliver fornærmede hvis man henvender sig. Det værste er dog klart ejeren, der er hidsig og uforskammet overfor kunderne.
billede taler om....Mad: 1/5
Skal du have noget lækkert pizza - pasta. Så behøver du ikke kigge længere. Det er så godt at det at vente gør man gerne, for det handler ikke om fastfood, men greatfood. Det smager bare godt!!
Har været kunde et godt stykke tid nu. Altid fantastiske italienske pizzaer for enhver smag. Pris niveauet er overskueligt i et område af studerende! Grunden til anmeldelsen kommer af aftenens personale - Stor kado til køkkenet for sprøde og friske pizzaer og tak til tjenerne for ikke at have mistet deres hunør og imødekommende attitude/energi!‍
Torsdag aften, glædet sig til pizza, pasta og rødvin.Kommer ind og sætter os...og absolut ingenting sker.Der er to andre selskaber der heller ingen vetjening får.Det gør tilgengæld alvdrdens bude, der kommer ind og skal afhente.Efter 20- 25 minutters venten forlader vi stedet vi før har været besøgt meget, men efter flere sløje oplevelser presser det næste besøg sig ikke lige på.
Min kæreste og jeg spiste 2 forskellige pastaer. De smagte i sig selv godt - god smag. Men de var alt for saltet. Min kæreste fik dog lov til at bestille om og fik en pizza hvilket er god kundeservice, men pizzaen var lavet af kedelige råvare og var slasket. Ikke en pizza der var 105 kr værd. Alt i alt er stedet lidt for dyr i forhold til hvad man får. Men god kundeservice.
Tidligere stamkunde her. Jeg har bestilt herfra mindst 1-2 gange om måneden i mange år, og har egentlig været rigtig godt tilfreds, men har haft nogle dårlige oplevelser derfra på det sidste. Har for mange gange oplevet hvor jeg og min kæreste har fået virkelig dårlig mave af deres mad. Deres sure smiley siger det hele, bestiller ikke herfra igen.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Casa Mia med offentlig transport


Niels Juels Gade/Tordenskjoldsgade (Aarhus Kom) 10 måler
1A
46
Niels Juels Gade/Tordenskjoldsgade (Aarhus Kom) 20 måler
1A
46
Trøjborgvej/Larsen-Ledets Gade (Aarhus Kom) 270 måler
15
Herluf Trolles Gade/Tordenskjoldsgade (Aarhus Kom) 280 måler
1A
46
Niels Juels Gade/Aldersrovej (Aarhus Kom) 290 måler
15

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Casa Mia.

århus ıtaliensk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Tordenskjoldsgade 12 århus pizza placering, hvordan kan jeg gå. Casa Mia adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Casa Mia. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Casa Mia med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik