facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Carpe Diem

Carpe Diem
Adresse: Algade 45 B , 4000 Roskilde
Telefonnummer: 46 37 07 88
By: Roskilde
Rute: Algade 45 B
Postnummer: 4000


Åbningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-23:00
Lørdag: 11:00-23:00
Søndag: 12:00-21:00

Anmeldelser
Rigtig godt spisested. Høflig og hurtig betjening og dejlige pizzaer.Anmeldelsen er til carpe diem beliggende ved det gamle Kvickly, nu SuperBrugsen.
Udmærket mad og god service. Vil komme tilbage en dag er jeg sikker på
Meget dejlige pizzaer og god service!
Lækker mad og hyggeligt sted...
Café & Restaurant Carpe Diem, Roskilde. Bestilte et stjerneskud. Da stjerneskuddet blev serveret må jeg umiddelbart konstatere, at det så noget snusket ud. Det skyldes især de store mængder af Thousand Island dressing, der var brugt! Det skal siges at dressingen smagte godt – noget bedre end de fleste Thousands Islands. Alligevel var det en misforståelse at smøre så meget ud ud på tallerkenen. Både den panerede og den dampede fisk var ok. Fint med fiskekød og salat. Igen en skam med dressingen. Uden så meget dressing havde retten fremstået mere elegant. Ærgerligt – for ingredienserne var faktisk rimelige! Alt i alt må det desværre konstateres, at selv til prisen, var retten ikke tilfredsstillende! Den gav for meget associationer til ”ruskomsnusk” og det er jo ikke det man forventer, når man bestiller stjerneskud!
Vi havde i går, både bestilt bord og også mad, alligevel måtte vi vente 55 minutter på maden. Meget ærgerligt, for I er søde og imødekommende, har gode priser. Restauranten var ikke engang fyldt op, så det var jo ikke årsagen. Vi kom desværre for sent i biografen Hilsen Eva og Jan Nielsen.
Super hyggelig resturant med små priser og kanon god service. Er kommet der 20-30 gange igennem 2-3 år og altid mødt smilende og venlig vært og personale. Store portioner og god kvalitet, alt for meget og næsten for godt til prisen. Kan varmt anbefales.
Bedste pizza du får i Roskilde, dejen er lækker og sprød, pizzaen har også den dejlige italienske smag, fik også bearnaise sovs på min pizza, betalte ikke ekstra for det, der er god service, og super rart personale. Alt i alt super godt sted og spise.
Faktisk et meget hyggeligt restaurant, græsk- italiensk inspireret, der laver rigtig god mad til fornuftige priser, især deres "Stjerneskud" er værd at prøve !!
Det er svært at lave club sandwich dårligt. Men denne var en af de bedste jeg har fået. Bland det med god service og glad personale og så er det ellers bare at "gribe dagen".
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Carpe Diem med offentlig transport


Hestetorvet (Jernbanegade) 100 måler
206
Roskilde Bibliotek (Dronning Margrethes Vej) 150 måler
201A
Roskilde Bibliotek (Dronning Margrethes Vej) 150 måler
201A
Roskilde St. (Jernbanegade) 180 måler
123
206
216
358
93N
Kong Valdemars Vej (Algade) 200 måler
123
206
216
358
93N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Carpe Diem.

Roskilde ıtaliensk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Algade 45 B roskilde græsk placering, hvordan kan jeg gå. Carpe Diem adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Carpe Diem. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Carpe Diem med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik