facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Carlsens Hotel Restaurant

Adresse: Havnebakken 8 , 9940 Læsø
By: Læsø
Rute: Havnebakken 8
Postnummer: 9940



relaterede søgninger: Burger Læsø, Restaurant Udsigten Læsø, Spisesteder Østerby Læsø, Frokost Læsø, Brunch på Læsø
Nærliggende lignende virksomheder
Restaurant Havnebakken Restaurant Havnebakken 56 måler Virkelig lækker mad og en super go service.Mad: 5/5
Bakken, Restaurant Bakken, Restaurant 7 km Trods travlhed, blev der serveret god, hjemmelavet mad i rigelige mængder, venlig che...
Anmeldelser
Vi oplevede høfligt og hjælpsomt personale, god service. Vi boede på et dejligt værelse med udsigt og stjerneskudene var lige som de skulle være, ligeså var morgenmaden.Værelser: 4/5
I dag var jeg og en veninde på Carlsens restaurant og fik to såkaldte stjerneskud. Vi var begge meget skuffede - det levede overhovedet ikke op til vores forventninger, tvært i mod! Virkelig tørt brød uden smør eller mayonnaise, brankede fiskefilet og den dampede filet var tilmed helt kold. Maden kom på under fem minutter, så vi har på fornemmelsen, at fiskefileterne og rejerne sandsynligvis kommer fra en frostpose og ikke er friskt fra øen. Alt i alt ikke et anbefalelsesværdigt spisested.
Beliggenhed i top- hyggeligt hotel i ældre stil. Fejl i indtjekningstidspunkt - vi måtte først komme ind kl 16, til trods for, at der stod kl 13 i bookingpapirer og på værelset. Toilet/badeforhold kritisable pga manglende rengøring - skulle dele med ikke bare 7 andre værelser, men også gæster i restaurant. Aftensmaden som var med i vores ophold var gennemsnitlig, velsmagende stjerneskud, som vi desværre ikke kunne få lov at sidde udenfor og nyde. Vi sad inde i det fantastiske vejr. Larm det meste af natten, dels fra diskotek samt køkkenpersonale som havde arbejdsplads nedenfor vores værelse. Men elsker man musik om natten er det jo fint. Morgenmaden nedenfor hotellet på Havnebakken var til gengæld helt i top- ros til dem. Der er klart forbedringspotentiale.
Skøn beliggenhed derfor 2 stjerner. Damen der betjente os var så sur og ligeglad at det kun var fordi vi havde 3 sultne børn med ellers havde vi fundet et andet sted. Til de priser burde de have haft noget bedre mad end det der blev serveret, en af os måtte sende fisken ud igen fordi den ikke var renset ordentligt inden servering.
Værelset var meget lille og dårligt vedligeholdt, der var fælles bad og toilet, der ikke var særlig godt rengjort, der var en gennemtrængende lugt af røg alle vegne, og wienerschnitzlen i restauranten var sej. Alt i alt ikke nogen særlig god oplevelse. De får to stjerner, fordi de trods alt var hjælpsomme og skiftede schnitzlen ud med en laks, og fordi udsigten til havnen var fantastisk.
Jeg har smagt bedre madService: 2/5
En kold dag i februar fik vi serveret stjerneskud, burger-menu og nachos mens vi ventede på færgen. Høflig betjening, lækkert mad og god pris.
Vi havde en enestående oplevelse med dette sted. Sad udenfor og nød en øl, hvorefter værten kom og spurgte om vi kunne spise lidt fish & chips, gratis vel at mærke. Tre super lækre fiskefileter med pommes.
Dårlig rengøring, rigtig dårlig gæste pleje, ulækre og farlige installationer på de fælles toiletter, som skulle deles med fulde krogæster sidst på aftenen der blev købt badekort til baderummene overfor som sejlerne kunne bruge og maden levede ikke op til almindelig krostandard, langt fra !! Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse hvor det hele tiden "var op af bakke" og absolut ikke et besøg værd igen.
Vi besøgte restauranten, men selv om vi var de eneste, der sad på "vores" del af terrassen, gik tjeneren forbi os to gange uden at værdige os et blik. Så de var åbenbart ikke interesseret i at betjene gæsterne. Betjeningen var ikke dårlig - den var ikke-eksisterende, så vi måtte gå igen. Burde bedømmes med 0 stjerner.Service: 1/5
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik