facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Carl's Jr

Adresse: Over Bølgen 1 , 2670 Greve
By: Greve
Rute: Over Bølgen 1
Postnummer: 2670



relaterede søgninger: Carl's Jr Menu, Carl's Jr åbningstider, Carl's Jr, Carl's Jr priser, Carl's Jr tirsdagstilbud, Carl's Jr two FOR TUESDAY, Carl's Jr kalorier, Carls Jr wiki
Nærliggende lignende virksomheder
Bilka Bistro Bilka Bistro 14 måler Morgenmads mareridt...! Mange år siden jeg sidst besøgte dette sted, og ned af bakke ...
McDonald's McDonald's 241 måler Oversat af Google Det er vant til denne type fastfood, sidstnævnte opfylder standarde...
Restaurant Burger Hytten Restaurant Burger Hytten 4 km Faktisk et rigtig godt sted. Disse burger har en ganske dejlig tilberedt bøf. Den er ...
Anmeldelser
Det er trist at servicen på Carls. Jr er så elendig for deres mad er egentlig okay. Det er dog bare svært at anbefale dem til nogen når den første du møder i ekspeditionen virker ligeglad og ærligt talt en smule høj. Han forstår intet og ifølge ham virkede det også bare som om de intet havde. Når man spurgte indtil om noget kunne erstattes gik han helt istå og forstod intet. Maden kom, men den ene var slet ikke korrekt. Da jeg går op står der en anden, som heldigvis virker til at have mere styr på tingene. Da jeg informerer om den forkerte ret siger ham der tog imod retten at han altså troede dit og dat hvor den anden heldigvis siger de nok bare skal lave en ny. Der er ingen god service. Man er nødt til at have tålmodighed. Til den pris burde tingene bare fungerer. Tag hellere på Vesterbros originale burger bar eller Halifax.
Maden er såmænd fin, lettere oversaltede pommes frites, gode Burgere. Men deres service er til gengæld ret så dårlig på denne Carls Jr, meget uopmærksomme på, når der står nye kunder ved kassen klar til at bestille, ikke særlig meget bemanding på, og langsomme. Har oplevet andre Carls Jr som har haft klart bedre og hurtigere service, specielt taget i betragtning at maden ikke er helt så billig som eksempelvis McDonald's, Burger King og lignende. Kan anbefales for maden, men bestemt ikke hvis du har travlt, eller børnene er sultne og i skal have noget hurtigt og nemt. Maden er også ret lang tid om at blive lavet og komme til bordet, og oven i købet, varmer de slet ikke deres burgerboller, det giver ikke særlig meget mening? Så derfor 3 stjerner, ikke det dårligste mad, men klart en ringe betjening og maden kunne sagtens blive meget bedre.
Var på Carls Jr fredag d. 11.01 kl 17.30. Da vi ankom var der max 8 borde, hvor der sad gæster samt en del borde, der ikke var ryddede. Ved disken stod der en pige, der havde udfordringer med milkshake maskinen. Hun stod og baksede med ryggen til os i 3-4 min uden at sige noget hverken til os eller et andet par, der stod og ventede på betjening. Hun så, at vi stod der, da vi havde øjenkontakt med hende et par gange. Hun gik til sidst om i køkkenet og vi ventede yderligere 2-3 min på betjening. Til sidst gik jeg hen til køkkendøren og spurgte om de havde lukket, da vi havde stået længe og ventet forgæves. Jeg blev mødt af en sur og aggressiv ung mand, der sagde at de sandelig også havde andre ting at lave og om jeg vidste hvor travlt han havde det. Og så fortsatte han ellers med at brokke sig! Jeg synes, at uanset hvor travlt man har, så har man et ansvar som customer-facing ansat at opføre sig professionelt overfor kunderne! Dvs at man taler ordentligt til kunderne og i det mindste anerkender eller undskylder, når man fu*** op!
Jeg kom en lørdag masser af plads gratis ketchup og salat mayo. Jeg har i 25 år ikke fået en bedre og mere frisk burger og jeg spiser mange burgere i København til 3 gange prisen. Grønsagerne var så friske masser af tomater rødløg ikke det billige alm løg man lugter af i uger simpelt hen en konge oplevelse.
Super burger, der smager som en burger skal smage. Super service og god plads. Vi benytter altid centerets syd indgang. Gode parkeringspladser
Gode Burgere, alt andet ikke så godt. Carl´s Jr. ligger i forbindelse med BILKA Hundige, så det er et meget åbent område. Vi var der 2 personer 21-11-2017 kl 19:00 Alle borde var temmelig beskidte, med servietter osv der ikke var rydet op. Der er rigtig meget træk, så man sider og fryser, vi fik dog rykket op i det store sofa område, hvor der var ok. Vi ventede ca. 10 min. på maden, som så var kold så er der jo ikke så meget ide, i at de laver maden når man bestiller, hvis de ikke kommer ud med det med det samme Men fint at der er gratis refill på sodavand, så gik man da ikke tørstig derfra. Men burgerne smagte godt, gode råvarer. Men det er pakket meget "rustikt" i lidt papir. Min anbefaling er at tage det med hjem, da det jo alligevel er koldt fra start. Men så skal du i det mindste ikke side og fryse mens du spiser.
Vi undrede os over hvorfor vi fik en ekstra burger menu, opdage det først bagefter at vi havde betalt for den. Konen ville ikke gå op og brokke sig da det nok var en kommunikations fejl når der hurtig skal langes burgere over disken. Min Carls Jr. Super Star burger smagte virkelig godt og med nogle saftige bøffer. Deres fritter var sprøde og endda med kartoffel skrald på. Sodavand er med GRATIS REFILL hvis man skulle være rigtig tørstig. Jeg skulle selvfølgelig have masser af ketchup og Frits mayo til som man selv kan benytte sig pr.pumpe system. Mine barns og kones CHICKEN TENDER RANCH SANDWICH smagte også godt med hele stykker smagfuld kyllinge bryst og Sprød panering. Hurtig betjening og servering efter max 10 min. Jeg vil da gerne komme igen efter en lang shoppe tur i Waves eller hvis man bare er lidt små sulten. Prøv det!
Burgere og andet smager godt, men servicen og hygiejnen er sku en ommer. Bordene var beskidte og ikke ryddede af imens der læ pommes frites rundt på gulvet. Vedkommende der skulle lave en milkshake til en kunde valgte simpelthen at bruge sin beskidte klamme t-shirt til at åbne pakken. Vi bestilte to-go, og efter at blive overhalt af 2 kunder der bestilte efter os fik vi så endelig vores mad, som selvfølgelig ikke var to go. Tvivler på at det kan blive til en glad smiley hvis fødevarer og Sundhedsstyrelsen kom forbi.
Det tager en krig at få sin mad. Ofte er der kun een ved kassen. Sidste gang vi var afsted havde vi drukket vores drikkevarer da maden kom. Maden var kedelig og slatten. Mac D slår vores sidste måltid og det troede jeg aldrig jeg skulle sige. Vi spiser ikke der før der er mere fart på betjeningen og maden igen er i top.
Maden var okay, altså over McDonald niveau, og varm / frisklavet ved servering. Det er synd, at restauranten er en så integreret del af Bilka Hundige, at de konkurrerer på musikken med Bilkas lydniveau. Det er umiddelbart svært at gennemskue, hvad man kan få at spise, da de ikke har en spiseseddel, men kun nogle skærme, der med lille skrift flimrer igennem det hele. Føles tom og ikke særligt besøgt.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik