facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Carl Ras

Carl Ras
Adresse: Mileparken 31, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 44 85 55 11
By: Herlev
Rute: Mileparken
Gadenummer: 31
Postnummer: 2730


Åbningstider

mandag: 06.00–16.00
tirsdag: 06.00–16.00
onsdag: 06.00–16.00
torsdag: 06.00–16.00
fredag: 06.00–15.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Anmeldelser
Kørte 15 km i myldretid for at hente et stykke værktøj, som deres kollegaer i en anden butik sagde, at jeg bare kunne hente i Herlev. Men det orkede de ikke en halv time inden lukketid, da den lå på et eller andet lager. Tyndt. Den, samt andet værktøj, køber jeg et andet sted på nettet, som er billigere, hurtigere og åbenbart også har bedre service end Carl Ras.
Donerede værktøj til Sierre Leone i Afrika. Fin modtagelse. Godt projekt. Aflever selv dit brugte værktøj her og det kommer til gavn for fattige mennesker.
En af de bedste Carl Ras butikker i København, god service, høj faglig viden, også har de næsten alt i værktøj & produkter/materialer.!nnLeder du efter speciel værktøj eller bare en skruetrækker som men ikke lige kan få hos sin lokale grossist, ja så er det denne butik man finder det i, de har næsten alt...!!!!!
Ekstrem hjælpsomme medarbejder, der straks vidste hvad jeg søgte..
Pas på hvis du er håndværker, der er alt det lækreste værktøj. Det kan blive dyrt
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik