facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Camping Vestmøn

Camping Vestmøn
Adresse: Hårbøllevej 87 , 4792 Askeby
Telefonnummer: 55 81 75 45
By: Askeby
Rute: Hårbøllevej 87
Postnummer: 4792



relaterede søgninger: Camping Møns Klint PRISER, Hårbølle Camping, Camping Møn pool, Camp Møns Klint, Møn Camping hytte, Møn strand Camping, Camping Sydsjælland, Stege Camping
Anmeldelser
Fantastisk beliggenhed lige ud til vandet og den skønneste ro .Service: 5/5
Holdt ferie her i sommeren 2021. Foreløbig min bedste camping oplevelse i Danmark til dato. Vidunderlig afslappet miljø, meget fredelig og rolig plads, hyggelig værtsfamilie og en perle af en strand lige uden for teltdøren. Servicebygning / -faciliteter er af lidt ældre dato og ser måske lidt primitivt ud, men det var rent og velfungerende. Denne plads tilbød alt det, vi efterspørger herunder fraværet af badeland, store legepladser og alt muligt andet gøgl. Back to basics: plads, strøm, vand, servicebygning, strand, skøn natur, god stemning, venlighed. That's it! Perfekt! Her kommer jeg meget gerne igen.
Lige det vi søgte i denne omgang, det helt simple, tæt på vandet, pænt og rent, ikke alt muligt halløj. Vi kommer bestemt igen til sommer.
En helt igennem vidunderlig plads, hvor man kan nyde livet og komme helt ned i gear. Man ligger helt op ad stranden og vælger selv hvor man vil ligge. En Uhøjtidelig plads med fokus på naturen. En sjælden perle. Tak for nu.
Virkelig dejligt sted. Afslappet og uhøjtidelgt personale. Hjælpsomme hvis har brug for det. Nærhed til den lange fine strand med klitter må også siges at være et aktiv for pladsen. Noget der kunne give den sidste stjerne er dog at antallet af toiletter, samt at der måske burde placeres to satellitter med toiletter yderst i øst og vest. Men hva'?.. Det gik. Stedet kan i den grad anbefales!
Oprydning generelt vil være godt. Afstand, I forhold til brand, bør overholdes. Det er en plads, med god atmosfære.
Fantastisk campingplads, var meget nervøse over meldingen om, at vi bare skulle komme og finde plads, da vi var 2 campingvogne, der kom med 3 dages mellemrum og vi gerne ville være ved siden af hinanden. Men alt blev glemt ved ankomst, vi fandt fantastisk plads med læ.... Det stormede vildt, da vi var der! Rene badeværelser med gratis varmt vand, pæne rene toiletter, som havde lidt problemer, men som blev løst med det samme! Børnebørnene nød godt af de gratis cykler og stranden er helt fantastisk! Vi kommer helt sikker igen!
helt fantastisk sted. Stranden er smuk og meget børnevenlig. personalet er søde og hjælpsomme. Pæne toilet og badeforhold. Rigtig dejligt at det lille hus man vaske op ved, har udsigt til blomster og skøn legeplads sådan så der er mulighed for at få styr på det praktiske, samtidig med at man kan have et øje på sit legen barn. Min søn og jeg kommer helt bestemt igen. Varme anbefalinger herfra.
Dejligt sted lige til stranden men jeg syntes at de presser citronen lidt rigeligt, både med priser og med bookning.
Møn Camping i Hårbølle Strand er et sted som kan varm anbefales for dem som ønsker ro og natur Venlig campingplads ejer nødvendige faciliteter i orden og smuk natur For os var denne campingplads perfekt
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik